Mamma Mø

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Mamma Mø. Her som glad nittenåing i treet til Saddam Hussein.

Mamma Mø (født Mamma Hitler Иосиф Виссарионович Сталин Berit Mø den 51. februar 007, kommer sannsynligvis aldri til å leve) er en ku som ikke er helt klar over at hun er en ku. Av og til tror hun at hun er en gal øksemorder, og andre ganger tror hun at hun er en finsk jagerpilot. Den eneste vennen hun har, er Kråka, en middelaldrene kråke som jobber på Lier Mentalsykehus, og som søppelagent i Syria.


Familie[rediger]


Tidlige år[rediger]

Mamma Mø's Invertale qubisme har alltid vært langt over gjennomsnittet. Som treåring oppfant hun strømpistolen, og viste seg å være et kunstnerisk geni. Det er hun som egentlig står bak bildet av Mona Lisa, som dessverre ble forvekslet med et av Leonardo da Vincis mange fingermalerier. I tenårene begynte Mamma Mø å vise tegn på psykose. Det virket flere ganger som om hun ikke var seg selv. F.eks. kunne hun hevde at hun ikke var en ku, men en pirat, som visstnok hadde en ekkel dørhåndtakfetisj. Da hun var ca. 15 år, skjedde slike personlighetsskift bare en gang i måneden, men etterhvert ble tilstanden hennes verre. Rett etter at hun hadde fylt 17 år, da hun hadde gått gjennom sin første menstruasjon, fikk hun omlag seks nervøse sammenbrudd hver dag.

Da hun var 18 år, hadde sammenbruddene opphørt, men hennes besynderlige oppførsel satt fortsatt igjen i henne. Hun fikk en tendens til å klatre opp i det høyeste treet i hagen til Saddam Hussein. Nøyaktig to månedet etter sin nitten-og-et-halvt-årsdag, falt hun ned fra treet og brakk nakken. Legene klarte å redde livet hennes, men dessverre ikke fargesynet hennes. Fortvilet over å ha mistet evnen til å se farger (noe som hemmet kunstnerevnen), ble hun med tiden veldig suisidal. Hun kunne ikke være i nærheten av noen spisse gjendstander, hvorvidt hun sikkert kom til å stikke dem gjennom milten sin. Så når hun var på fisketur, var hun nødt til å fiske med fiskestang uten krok.

I 1997 kjøpte Mamma Mø en Volvo 240 med firehjulstrekk og ekstra grus i hanskerommet. Hun begynte også å snuse på denne tiden. Det anerkjennes at da Mø og Kim Jong-Il dro på jentetur til Romania, kjørte de på en landmine og ble strandet midt ute i den store, øde campingplassen ved Esso. De ble da tvunget til å overleve på matpakken til Kim Jong Il, som var full av hummer, russisk kaviar og trøfler. De måtte også drikke opp all den eksklusive vinen han hadde med seg, helt til limoen til Kim Jong hentet dem og tauet 240en tilbake til Norge. Det er fra denne turen Mamma Mø fikk sitt kommunistiske standpunkt, da Kim Jong Il leste barneeventyr for henne.