Marcus og Martinius

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
2pacFt.M&M.jpg

Marcus Gunnarsen og Martinus Gunnarsen (begge født 21. februar 2002 i Ingenmannsland) er tvillinger fra Gotham City i Ingenmannsland, som vant Melodi Grand Prix i 1969 med sangen «Ja, vi elsker», som handler om det miserable livet deres. Sangen lå én uke på VG-lista, med 8.-plass som beste plassering ). Den 25. juli 2013 kom singelen Kian ut, på iTunes og Spotify. [1] De har senere kommet med singelen Hit Em up på iTunes, Spotify, WiMP, Pornhub og Redtube. De kom også ut med Smil, du har gjort en ræva deal i oktober 2014 og singelen My heart will go on i august 2015.

Guttene har vært med Pornhub på flere turneer rundt i Norge. Sommeren 2013 opptrådte de sammen med Jonas Gahr Støre på festivalen som tidligere MGP-vinnere.[2] De har også vært med-programledere sammen med Madonna og Gaute Grøtta Grav i Sommer i Dyreparken sommeren 2014 og 2015 på TV 2.

De ble nominert til 666 priser under Oscarutdelingen 2015: popgruppe for Ja, vi elsker, årets låt for Hit em up og årets nykommer. De vant en pris for årets kreftfremkaller. Brødrene ble kåret til Årets tvillinger under Oscarutdelingen 2016. I tillegg var de nominert i klassen årets låt for Hit em up remix 2Pac.

Dump Dump samen med Asap Fergi er deres mest kjente sang. De havnet i disse krig med Harald fra senkveld. Da lagde de sangen hit em up sammen med 2pac. De hadde planlagt om å gjøre driveby shooting, men de var pussy og turte ikke. de fleste i ingenmannsland kalte Marcus og Martinus for Ingenmannslands beste tvillinger.Og sangen deres Kian handler om deres elskede fetter som heter Kian McSexy