Marilyn Manson

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Manson liker den nye sjokolademannen han fikk til jul

Marilyn Manson aka. Brian H. Warner. Han ble født i Oslo, og ble tidli oppdratt i Gammelostens Hemmelige Orden. Da han i en alder av 16 hadde en nær-døden opplevelse med Melkekua Klux bestempte han seg for å skrive sanger og reiste til Florida for å starte ett rock band. Dette skulle vise seg å være heller vanskelig, så han ble nødt å reise med tog fra oslo til Drøbakk for å samle inn penger. Dette siden mora var steinfattig og hadde store problem med benskjørhet.

Tidlig Marilyn Manson[rediger]

Marilyn Manson, er, ikke rent tilfeldigvis den mest suksesfulle shock artisten levende. Han er utrolig begavet, og er en mann, ikke kvinne. Han har itilegg fjernet et ribbein for og evne og suge seg selv.

Inspirasjon[rediger]

I begynnelsen var tekstene stort sett pedofili, anti-religion og sukkerspinn. Dette sto ved like frem til i 2007 da han plutselig ble EMO. Før han var emo var han og goth, litt punk og til tider var han ei jente. Har ved flere anledninger brukt sin mors sure truser på scenen, og liker å jokke på sitt eget mikrofonstativ.

Album[rediger]

Marilyn manson har gitt ut 6 album. Samtlige med sin spesielle musikksmak som igjen toppes av kondomer og melkesjokolade.

"Portrait Of An American Pervert".

"Smells Like Boy-pussy".

"Adolph Hitler's Superstar".

"Mechanical Kiddie fucker".

"Holy Kabbalah (and 666 Other stories)".

"The shitty age of Burlesque".

"Fuck Me - Eat Me".

Det fremtidige albumet skal være et konsept album og en mann som drømmer om å drepe ei ku. "Det er basert på barndomsopplevelser" sier Mr. Manson og tar ett nipp av melkeglasset, og ler en rungende latter mens han dasker seg selv på rumpa gjentatte ganger med fluepiska til Gerd Liv Valla. Melkesjokoladen til Mr.Manson ligger fortsatt urørt, vi tror det kan være melke allergien mot kakao

Kunst[rediger]

Han prøvde seg på kunst, og da særlig aquarell. Siden samtlige bilder ble malt i fylla, endte samtlige opp med å se ut som grønne prikker på en blå-gul undergrunn. Dette siden Manson er fargeblind og ikke fant frem til rødfargen.

Ved en senere anledning laget han sin egen Absinth som ble heller dårlig mottat: "Det verste jeg noen gang har prøvd. Verre enn Pepsi Max" VG

[rediger]

Det er ganske ukjent, men det var Marilyn Manson som var første menneske som ble smittet av den nye Svineinfluensaen. Dette skjedde da han hadde sex med en gris som tillfeldigvis hadde influensaviruset. Mr.Manson har påtatt seg alt ansvar for å bringe dette nye viruset til verden, og er for tiden ytterst deprimert og lever under ei stor fururot i øvre Volda. Der liker han seg godt, og har sagt han vil prøve finne noen gamle paller bak en Rimi butikk for å gjøre seg klar til vinteren.