Mario Trash Party

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søkMario Trash Party er et tv-spill som det jobbes hardt med innenfor det nyeste satsningsområdet i toppetasjene til Nintendo Tower skyskraperen: Et supplement til serien "Mario Party", men hvor målgruppen her er spillere over 18 år som har begynt med hjemme alene-fester. Siden Wii U var en flopp, bestemte de seg for å tenke enda mer kreativt for å sope inn mer penger i kassa.

ideutviklingen[rediger]

Målet var å sope inn mer penger i den synkende kassebeholdningen til Nintendo, samt å hjelpe de stakkars foreldrene til å få begrenset skadene på huset til stua. Siden et party med eventyrlystne tenåringer fort kan gå over til trash-party, kom ideen om å gi festdeltagerne et så morsomt og riktig designet spill at de ville nøye seg med å knuse ting virtuelt i tvspillet istedenfor å knuse huset i virkeligheten. Teorien var at de ville bli underholdt nok av knusebrett i spillet, og at skadene i stua ville bli begrenset til av flygende spillkontrollere kastet av sinte deltagere, snubling over møbler eller andre deltagere med dertil søl av øl/mat, og Tarzan-svinging i taklampene.

Spillet[rediger]

Spillet er i hovedsak gasnke likt den velkjente Mario party-serien. Mario og vennene/venninnene hans konkurrerer mot hverandre på et brett med terninger, hvor den som samler mest stjerner vinner. Etter at alle spillerne har kastet terningen går de til et minispill. I Mario trash party er alt tilpasset sløve og tullete ungdommer. Spillet zoomer inn mer, og bølger i motsatt frekvens av synet til deltagerne, slik at bølgefrekvensen blir nullet ut og alt ser normalt ut. Minispillene går utelukkende ut på å knuse møbler og ting, eller løpe fra politiet, eller utføre rampestreker mot hverandre.