Marsipanpølser

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«nammenam namenamnamnam»

- Chuck Norris om marsipanpølsa

«jeg er lei marsipanpølse!!»

- Julenissen om marsipanpølsa

Jule-MP

Ingredienser[rediger]

  • Mars
  • I
  • Pan
  • Pølser

Oppskriften er i seg selv ganske grei, men å få tak i ingrediensene kan by på litt problemer:

Mars[rediger]

Mars, er som kjent en planet. Man trenger selvfølgelig ikke hele planeten. Men en god håndfull eller to, avhengig av hvor mye man skal lage. De store marsipanprodusentene har daglige romferder for å hente råstoffer. Noen velger å bruke sjokoladen ved navn Mars istedenfor, se Falsk Marsipan.

I[rediger]

I, er en person fra Molde. I de første årene ble det drevet rovjakt på Moldensere for å dekke marsipanetterspørselen. Men etter kort tid ble bestanden så lav at man måtte innføre kvoter, og marsipanprisene skjøt i været. Etterhvert fant en ut at på grunn av Moldensernes enorme sexlyst var det bare å begrense tilgangen på prevensjon, så gikk bestanden raskt opp av seg selv. Nå drives bare en godt regulert befolkningskontrollerende jakt.

Pan[rediger]

Pan, er en gud som ble beseiret i Middelalderen av Gud. Ettersom han var en gud har man fremdeles nok av han til å dekke etterspørselen i all overskuelig fremtid.

Pølser[rediger]

Pølser, er dyretarmer fylt med oppkvernet grisekjøtt. I noen tilfeller brukes kjønnsorganene til mannlige Moldesere.

Tradisjon[rediger]

Marsipan nytes ofte i forbindelse med jul eller påske. Dette kommer naturligvis av at Jesus var så glad i MP (den internasjonale forkortelsen for marsipanpølse).