Matematikk

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Matematikk (kommer av latin mate mekanikkium = spis og vær rar) er læren om, og hvordan, mating av organismer fungerer og om automatiserte prosesser av dette. Algebra, et verdenskjent plantefór (mer spesifikt for snegler), er et resultat av høyteknologisk forskning innenfor det matematiske feltet.

Kjente navn innen matematikken er: i like dick in me mouth

- Pytongass som utviklet den kjente automatiseringen av mating. MATTIS ER STYGG

- Isaac Newnton som likte epler såpass mye at han spiste seg ihjel på dem, og ble dermed oppfinneren av de tre eplelovene. 1: Når resultatet av alle eplene som virker på en gjenstand er lik null, er gjenstanden mett eller i bevegelse mot flere epler. 2: Når en mann spiser på et eple vil spisingen eplet forsvinner med vekk fra han være lik spisingen til mannen. 3: Når det virker en spising på et eple, vil eplet bli like eller mindre spist i sin helhet.

Noe som kjennetegner matematikk, er den syke mengden innholdsløse og ubrukelige formler. Chuck Norris skal ha funnet en brukbar formel på ett hemmelig sted vest for østlandet og sør for nordpolen, og det er som følger:

Ikke-oh my + (kvadratrot av) (1t *1,07xy)

Hvis x=samtaler på facebokk og y=antall runk per dag.


Samleie = MANN OG EN KVINNE, YOU KNOW OHHH OHHH - (kvadratrot av) 1t*1,07ab²c

Hvis a=volum på pupper målt i cm³ Så vil det bli oppsagt til en kvadratrot av 16.

Men hvem bryr seg om Matematikk!? Dropp bøkene og få deg litt frisk luft unge mann, er nok sunnere en og sikle over noen tall. og b=størrelse på vaginal åpning i forhold til c=penisstørelse målt i prosent i forhold til landsgjennomsnitt.

Om du regner ut dette vil du få nummeret 42, som også er svaret på verden, universet og livet.

Derfor er Samleie = svaret på livet.

Med denne sensasjonelle oppdagelsen skulle Chuck Norris erobre pytagoras rike, men måtte roundhouse-kicke noen russere først og glemte det.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.