Mensen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Uttalelser[rediger]

«Bedre å sitte på en åpen tønne krutt viftende med ett stjerneskudd i hånden enn å være i hus med en kvinne som har mensen.»

- Erfaring.

«Med krutt og kvinner skal man omgås varsomt, sies det. Kvinner er tikkende bomber 12 ganger i året, når de er 35 opphører dette og blir til udetonert atombomber som går rundt i nærområdet.»

- Enda mer erfaring

«Jeg mener jeg kan utrydde mensen med et gammelt tastatur og litt våt ull, jeg mangler bare en klype kardemomme»

- MacGyver om hvordan han kan utrydde mensen.

«Morra di er mann og faren din har mensen.»

- Ali Abdullah Krekar om foreldrene dine.

«Hvorfor kan ikke jeg ha mannsen, når du har mensen?»

- En deprimert Jan Thomas til sin mor.

«I skal sende mensen dit den kommer fra.»

- En dårlig informert eller bare ekkel Kjell Magne Bondevik i sin forrige valgkamp.

«Mensen er sløsing!»

- Dracula om mensen.

Generelt[rediger]

«Jeg kan ikke ha gym, jeg har mensen.»

- En løgner av en tenåring som ikke vil ha gym.

Mensen er en unnskyldning kvinner kommer med for å få være grinete, kjeftete og ekstremt følsomme i noen dager hver måned. De påstår de får vondt i magen, at det kommer blod i trusen deres og at verden går opp ned. De sier de kjøper Bind, Tamponger og Jerntabletter, men det er bare tull.Det de egentlig bruker pengene på er alt annet de har lyst på den dagen, og når de kjefter og smeller er alle egentlig bare glad de forsvinner i mystiske perioder der de egentlig går på byen og bruker pengene de lurte inn i budsjettet ved å si at pengene er til 'mensen-ting'.

Mensen er noe av det blodigste som har skjedd etter andre verdenskrig og det er fremdeles en stor del av verdens kvinner som deltar aktivt. Mensen er den største årsaken til menns dødelighet i Norge og det påstås at dette har med kvinnenes sinne som plutselig kommer brasende over dem. "De sterkeste overlever", heter det i følge Tina Turner. Det er godt og sutte på brukt bind. De smarteste mennene har nemlig funnet et hemmelig våpen som gjør at de klarer seg gjennom de verste PMS-ene som forøvrig står for :

 • Permanent Manèr Svikt.

Sjokolade er det som brukes for å roe ned damene, men det må være en prioritering fordi det feiter dem opp. Mensen er som sagt det blodigste ja, og det er derfor ingen som har kjæreste i mens man har mensen, IKKE før du kommer i overgangsalderen!

Mannsen[rediger]

«Monsen får aldri Mannsen!»

- Lars Monsen

Det er ikke bare damer, men også noen svikefulle menn som bedriver denne mensen greia (i deres tilfelle mann,sen) som et stort flertall er sterkt i mot. Disse mennene kalles politikere og en fast gang i uka sniker de seg til en plass der de kan hakke løs på hverandre for å få ut aggresjonen på TV. Det er ofte en ordstyrer som passer på at de ikke finner på å kaste brukte tamponger eller lignende på hverandre, men denne personen har ofte lite å si fordi han har mann-sen selv. I 1972 ble det lagt inn et lovforslag om at mensen/mannsen skulle bli forbudt, men selvsagt kom de menstruerende politikerne i veien for dette også.

En kan også få mannsen om en stikker en strikkepinne eller noe lignende opp i analen. Men dette er for wannabe/wannahave-mannsen.

Kjipe bivirkninger[rediger]

 • -Mensen gjør deg grinete.
 • -Den gjør derfor at du etterhvert dreper, kveler og spytter på egen sosial status.(IKKE SANT)
 • -Tilslutt risikerer du å ende opp som en ensom emo.
 • -Mensen gir et søtsug som kan få deg til å ende opp på tjukkholmen i stedet for badestranda til sommeren.
 • -Mensen gir kramper og indre blødninger.
 • -Valla og Yssen hadde mensen- Se hva som skjedde.
 • -Hitler og Bush hadde mannsen- Enda verre.
 • -Du kan ta p-piller, men de gir deg blodpropp.
 • -Mensen er ekkelt.
 • -Etter man har fått mensen, kan man risikere at bittesmå marsboere tar plass magen og suger ut næring av kroppen din før den etter ni lange måneder presser seg ut steder den ikke burde presses.
 • -Hvis du som mann utvikler kronisk mannsen må du oppsøke rehabilitering omgående for å ikke utvikle politiker syndrom.
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Kodeord for mensen:

 • - Tante rød
 • - Onkel blå
 • - Periode (spørsmål som f.eks: Har du perioden?)
 • - Jordbærsyltetøy (man vet aldri når klumpene kommer)