Mercedes

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Mercedes5.jpg

Den tyske herr Benz var den som oppfant benzinen. Etter mange tildels farlige eksperimenter med ombygging av dampmaskiner hadde han funnet opp en innretning for å bli kvitt benzin (eller benin morra te bin laden).

Problemet var at det oppstod dreiemoment, og det var det vanskelig å bli kvitt. Herr Benz bygde da en automatisk mobiltelefon - automobil - som senere bare ble kalt for bil. For å bli kvitt mest mulig uønsket dreiemoment ble oppfinnelsen bygd av nazistål - mye nazistål- og førte til et oppsving


Han klarte å selge denne oppfinnelsen til en herre i Sør-Amerika. Denne herren hadde en vakker datter som het Mercedes, og forlangte at den tyske automobilen skulle hete det samme som datteren.


Derved oppstod navnet Mercedes-Benz som enkelte utidige fleipeguttern (Kristian) kaller for Scharmedes.

Datteren hadde planeter i de vakre øynene sine, og derfor ble nevnte oppfinnelse også utstyrt med en stjerne. siden datteren også likte pølser så blei det på monter en svær pølsegrill i fronten isteden for an vanlig grill som biler har.

vakker bil

Mercedes-Benz er den høyest importerte bilen i Albania og Kosovo, rett over Audi. Denne bilen brukes av både staten, mafiaen og den gjennomsnittlige innbyggeren. Salgstallene for brukte Mercedes'er var i 2009 på over 200000, som er 60% av totale bruktbilsalg.


Rusten begynner allerede i produksjon. I de mer bøse versjonene, kommer bilen utstyrt med Mercedes-brand gaffateip. Teip må ofte påføres etter to dagers bruk


Styrke: Extra rust kan kjøpes separat

Den er som en kamelion, den skifter til brun/orange farge etter få måneder på veien

Advarsel! Hvis du skulle være så smart og bruke antirust på bilen vil det eneste som ligger ingjen være et par gummidekk, uten felg, og stjerna.

Merk:: Denne artikkelen har ikke blitt redigert på 704 dager. Den vil derfor bli vurdert slettet.