Michael Moore

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Michael Moore[rediger]

Michael Moore (Pikenavn: Michael 'Learns To Rock Moore' Bush) Er mest kjent som George W.Bush gode tvillingbror.


Oppvekst[rediger]

Brødrene Bush ble født i Connecticut i 1946, året etter Murdoc i ledtog med Chuck Norris endte andre verdenskrig. U,S og A var i denne tiden i en økonomisk krise, så mamma og pappa Bush hadde bare råd til å oppfostre en unge. Siden Michael var den feiteste, og desidert styggeste ungen, ble han satt ut i skogen til offer for Påskeharen. Men heldigvis for Michael ble han reddet av en ond kommunistisk indianerstamme, som lærte han opp i de tre dødelige våpengrenene: Sosial"Demokrati", tjukkhet og B-Film produksjon. I tenårene startet han Døds Metal bandet : "Micheal Learns To Rock", som ga ut 4 kassetter. De ble senere oppløst da gitaristen Bjørn Eidsvaag ville skifte stilretning.


Voksen Alder[rediger]

I voksen alder ble Michael tipset av MacGyver om at han var adoptert, og at hans tvillingbror, den kjekkere, mer intelligente George Bush var blitt president av U,S og A. Dette gjorde Michael eitrande forbannet, og sverget ved hodeskallen til Fantomet, at han skulle knuse broren sin. Sentral informasjon fra Pentagon, tyder på at det er nettopp Michael som står bak de seneste terrorangrepene i verden.(Les. 11 September, T-Bane bombingen i London og Motorsagmassakren)som et forsøk på å knerte den onde broren sin. Da disse attentatende viste seg å være mislykket, iverksatte Michael Plan-B. Han lagde den meget dype, filosofiske, propaganda filmen Fahrenheit 911, som bl.a viste President Bush kjøre golfbil, mens det ble spillt artig og lystig tivolimusikk i bakgrunnen. Det amerikanske folk ble sjokkert av å ha sett dette skandaløse golfbil klippet, og de begynte sakte men sikkert å vende seg i mot President Bush.

Bedre ble det ikke Bush innvaderte det frie demokratiske Irak, hvor den 3 ganger Nobels Fredprisvinnende Onkel Saddam Hussein, som styrte landet med omhu og ettertanke ovenfor både Iraks befolkning, men også nabolandet Kuwait. Denne grufulle invasjonen brukte Michael som brekkstang til å få verden til å hate grusomme Bush, som angivelig spiser nyfødte Shia-Muslimer til frokost.

Verdensleder[rediger]

Nylig i en "Hjemme Hos" reportasje i Se & Hør, uttalte Michael seg at han ønsker og starte opp igjen sovietunionen, og fortsette den kalde krigen mot U,S og A. Han har fått de tidligere bandmedlemmene Tore På Sporet og Jørn Hoel med på laget, hvor sistnevnte nylig tok over makten i Georgia. Det ryktes også at den tidligere presidenten av terrorist orginisasjonen "The Phoenix Foundation", Pete Thornton, har tatt over styringen av Afrika, og gjort den tidligere lutfattige verdensdelen om til en supermakt. Vidar Theisen uttalte nylig at han sympatiserte med Thornton, og de erklærer atomkrig mot henoldsvis U,S og A, og sovietunionen.