Microsoft

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Best toilet paper in the world!»

- George W. Bush om Microsoft

«Produktene våre slutter å suge den dagen vi begynner å lage støvsugere! Noen ganger bruker jeg Vista CDen til og rense doen av :)»

- Bill Gates om Microsoft

Microsoft (Spynorsk: Vesleblaut) var en stor sakkosekkprodusent fra Snåsamannens hus, men som ble flyttet til USA. Helt fram til 1984 gjorde Microsoft en kjempestor business med sakkosekker over hele verden. De leverte kvalitet og design. Men, i 1984 ble et ubestemt antall aper utplassert på et ubestemt antall datamaskiner. Resultatet ble Microsoft Windows. Det man i dag kjenner som Microsoft var et faktum. De la ned hele fabrikken og investerte alt i Microsoft Windows og medfølgende toalettpapir.

Apene ble desverre sparket 12. Juni 1999 noe som førte til store nedganstider. Fra 1999 til 2002 sank inntektene fra 128 kr til 64 kr. Noe av grunnen til alle tapene var også at dopapirene ikke ble produsert av lambi lenger, men av det tyske selskapet: Heil Dopapiren!

Heldigvis for Microsoft fant Bill Gates, sjefsrøkter i Microsoft, 28 desember 2002 en cd-plate med Linux tusjet på litt uleselig. Teknikerene klarte å endre alle de dumme Linux-logoene til Microsoft og lanserte Microsoft Windows XP 31. Februar 2003.

Microsoft Windows XP ble en braksuksess, og alle var glade. Særlig Bill Gates siden inntektene for året nå var steget opp på hele 256 kr.

Det største problemet med Microsoft er at det ikke kan brukes til noe fordi det er fult av bugs og virus. Microsoft er misunnelig på et vist annet frukt selskap med navn Apple....

De forskjellige operativsystemene[rediger]

Microsoft har som alle vet laget veldig mange sugne operativsystemer unntatt de MacGyver lagde. Windows XP er egentlig en skrivefeil som Bill Gates ikke orket å rette på. Operativsystemets ekte navn skulle egentlig være windows XD fordi det var ment som en spøk for å lure tannleger. I 2006 ble Windows Vista lansert for datanerder og senere i juli 2007 for hjemmebrukere. Vista ble laget fordi Bill Gates ikke hadde nok penger til å betale regningene sine så han reklamerte for Apple. Det er en skult reklamemelding (Virus Infected System Try Apple). Senere måtte Microsoft finne på noe nytt for at de ikke skulle miste alle de fem kundene sine. De laget Windows 7, også kalt Windows apple edition. Dette operativsystemet ble så bra at tre av fem kunder kjøpte det med en eneste gang.

Microsoft latin[rediger]

Microsuck-logo

Microsoft, (av latin, microbus softus som betyr «liten, våt bæsj dandert frekt på en seng av kirsebær») nå også kjent som Craposoft og Microsuck er et lite datafirma i USA. De er mest kjent for å ha utviklet Counter-Intelligence Agency sitt datasystem, og for å ha fjernet er virus fra MacGyvers PC. Ellers tvinger de store mengder Pent.no-søppel på hele verden.

Hva annet lager Microsoft?[rediger]

I det siste har det hvert mye snakk om den nye Windows Vista, (Søppel i synsvinduet på fagspråk) Microsoft har kommet med den nye dritten vestdu n- Microsoft Windows har også eller kommer til å komme med et nytt opprativsystem kalt Windows IOE(Ikke Oppfundet Enda)

Microsoft på andre språk[rediger]

  • Engelsk - Nynorsk: Vetlemjuk
  • Engelsk - Fagspråk: Søplus ubrukligus
  • Engelsk - Svensk: Helvete! (noe svenskene sier til mye rart...)
  • Engelsk - Arabisk: الصغرى الناعمة!
  • Engelsk - Engelsk: Small Soft Toiletpaper!
  • Engelsk - Amerikansk: Did you say soft drink? The moon is cheese too!
  • Engelsk - Tysk: Microschaft (kan også ses som et synonym på en liten penis)