Microsoft Online Teknisk Support

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Månedens ansatte ved Microsoft Online Teknisk Support-basen i nordre Langtvekkistan


Microsoft Online Teknisk Support, er en oppfinnelse som ble patentert i 1898. Dette har skapt en masse problemer for Microsoft, det første problemet de måtte overkomme, var mangelen på Bill Gates. Ja, altså Microsoft er eid og drevet av BIll Gates, derfor kom ikke Supporten på nett før 2007.


Det andre problemet de slet med var å finne noen som kunne data, som ville jobbe for dem. Det er som kjent ikke ofte at Microsoft klarer å ansette noen med kunnskaper utover det å slå på PCen.


I 1998 finner Microsoft ut at en Online Teknisk support kanskje skulle være online, altså ligge på nettet. Forskere strides fortsatt om hvorfor de gjorde dette, men de gjorde det, de mest annerkjente teoriene er en ren tilfeldighet og logisk tenkning. Den siste vil bli regnet for sensasjon om stemmer. Brev modellen som de brukte fra 1958 ble derfor forkastet, før dette brukte det Microsoft Smoke Signal.


Dette førte igjen til nye problemer, på grunn av at Microsoft bestilte Internettforbindelsen hos NextGentel i 1996, siden firmaet først ble stifte på 2000-tallet fikk de ikke Internett før tidlig på våren 2006. Internettet og supporten fra NextGentel var deretter, og dette har Microsoft slitt med siden.


I et annet problem Microsoft har funnet ved en online it-service er faktumet at de ikke har linsensene for Internett, dette er forsøkt løst ved at de i vilkårene for Internet Explorer skriver at alle sider brukerne går innpå skal regnes av brukeren som Microsoft eiendom. Siden ingen har svart ja på vilkårene, har Microsoft gått konkurs etter en mengde søksmål mot tilfeldige nettbrukere, som foreksempel skriver stygt/rettmessig om firmaet på egne hjemmesider/ikkepedia. De fleste har fått oppreising i milliard klassen.


Microsoft sin Tekniske Online support har derfor lidd under det pågående presset fra sine brukere. Og hvis du trenger å bruke den, kan du ikke det siden den ikke lenger finnes. Derfor neste gang Windows slutter å virker, tar du fram øksa som burde fulgt med Windows 95 Cden din. Og knuser dritten ut av hele faenskapen.