Mikke Mus

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«elloptad a tárcát,te hülye vagy»

- ungarsk dude

«Du hast die Brieftasche gestohlen»

- Adolf Hittler

«vrææææææææææææææææææL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

- tilfeldig unge

«å gosh jeg så deg ikke.»

- Langbein

«Den som fanger Mikke Mus får 20 millioner kroner .»

- Spøkelseskladden

«Mikke Mus er en dum kloakkrotte.»

- Svarte Petter

«Mikke Mus er roten til alt ondt.»

- Anonym

«Burn the witch!»

- Tristan

«Tubby lei seg... Ikke råd til tubbykrem... DU STJAL LOMMEBOK!!»

- Po

«Do stjelt min lommabok!!»

- Osama bin Laden

«Du stjal lommeboka mi!!!»

- George W. Bush

«Få tilbake lommeboka mi! Jeg vil ikke at alle skal se at den er tom!!!!»

- Homer Simpson

«Mø?...MØØØØØØØ! MØØ MØ LOMMEBOK MØ!!»

- Ku om Mikke Mus

«Kvack kvakk kvaakk grrrrr!!»

- Donald Duck

«Få tilbake lommeboka mi! Jeg liker deg ikke!»

- Mudkip

«Får tilbake lommeboka, din stygge geit

- Jan Thomas

«Haha! Lurte deg! Det var bare en lommebok av gaffa!»

- Macgyver om Mikke Mus

Du blir overfalt og hypnotisert og før du vet ordet av det har Mikke lommeboken din!
Av og til doper Mikke, med sine egne piller, også ned sine ofre før han stjeler alt de eier og har.

Mikke Mus Uten Susp (1858-), rotte, lommetyv og senterrotte. Han kalles bare Mikke Mus fordi han er så liten som en mus, men er utrolig lur. Han har stjålet utallige ganger, mest lommebøker. Han har stjålet lommebøker fra bl.a. disse:

Known Associates[rediger]

Erkefiender[rediger]

Hederlig liv[rediger]

I tidsrommet 1928-1945 stjal han ikke noe. Han var forlover under bryllupet til "Den nakne anden", Donald Duck, en svært god venn av Mikke. Han hadde da arbeid som FN-ambassadør i Øst-Timor, og der voldtok han fattige alenemødre.

Slutten på karrieren eller ikke[rediger]

Da han prøvde å stjele lommeboken til Lars Monsen i 2004, brakk Mikke begge beina, begge armer og alle tær og fingre. Han sitter nå i rullestol, og pleies av sin hjelpsomme venn Langbein. Det er en omtrentlig sjanse på 99,9999999999999999999999999999999999999999999999999999019999999999 % for at han må sitte i rullestol resten av livet trodde de, men i 200004 visste det seg at han kunne gå igjen, det første han gjordet var å drepe Lars Monsen.

Barndom[rediger]

Mikke Mus ble oppkalt etter sin mor rundt 1800tallet. Dette gjør ham til en eldgammel pedofil mann, ettersom han går rundt og klemmer unger (gjør han noe verre når vi ikke ser, montro?) hele tiden. Når Mikke var ung (rundt tjue-tretti år) møtte han Minnie Mus. Senere ble det fortalt at Minni puttet på en E i slutten av sitt eget navn for å ikke være anderledes. (Minni Mus, hvem vil ligge med deg da?)

Narkotika Smugler[rediger]

Mikke og Langbein startet transport firma som front for narkotika handel. De frakter alt mulig spesial ting for kunder men hoved fortjenesten ligger i bensin tanken der de har kokainen. De står ansvarlige for 90 prosent av kokain handel i andeby. Svarte Petter står sannsynligvis for de resterende 10 prosent.


serie morder[rediger]

Donald duck kleivland jr ble i 2009 brutalt myrdet av en viss mr m mus. En god stund etter handlingen tok politiet endelig igjen mr mus, som var på flukt inn i den dype jungelen i cubania. Etter en lang jakt, klarte mikke å lure politibetjentene til å utføre oralsex på han, etter dette ble også politibetjentene (Magnus Karlsen, Trond Giske, Peter nortug) funnet med skallene deres brutalt slått inn. Det ble sagt at mikke aldri skulle tilbake til Norge, men for bare 2 måneder siden, ble han observert på nesoddbåten. Mikke var utkledd som et dosete å prøvde å få unge kvinner til å sette seg på fanget sitt. Når han ble sett hoppet han i vannet og svømte til Akerbrygge, der han viss nok bor i kloakken.

terrorist[rediger]

Mikke er også kjent for å være en terrorist. 9 Mai 2014 skjøt mikke 78 personer i kardemomme-by , det sies han brukte GLOCK. Byen var forlat i ruiner og 11 personer overlevde, men var meget skadet. Resten av de 67 folkene døde. Det går rykter om at Mikke ble betalt ca. 10.000 kr etter angrepet.


Steamroller.JPG Stop hand.svg DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand.svg
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!


537586dggu.jpg