Mo i Telemark

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Mo i Telemark er en liten bygd ca 2 timer ifra Norges hovedstad, Oslo. Her har vi 5 matbutikker, 1 vinmonopol, 9 frisører, 2 bensinstasjoner og et drøss med andre unyttige butikker. Alderen på befolkningen i Mo er veldig variert, her har vi alt ifra små kids til gamle ruggær!

Forskjellige områder i Mo[rediger]

Breisås[rediger]

Her bor kæksene og akademikerane (dom på DH). I Breisås drekk folka heller vin og bront brennevin enn HB. Litt stamt.

Enhver husstand i Breisås har i snitt fleire vekttal (slike stamme poeng ein fær innafær på Universitetet) enn resten av Mo-bygda tilsammen.

De fleste husa i Breisås har egen badstue og jakusi.

Oppi åsen e det også mange som drekk hasj og sympatiserær med tjassne studenter. Folka her liker seg best på Naboen, der dom spellær sjakk, les dikt og drekk gvin.

Breisåsinger er ikke ordentlige Moværingær, ifølge resten av bygda. Resten av bygda er litt vel provensielle, synes breisåsingen.

Breisås to største attraksjonær e Kåsinjordet og statuen av Tor-Ingvald (populær sagnkjempe). her e også heimen te ein stavangersk student som gjeng ved navnet LARSH AkA solariumsmannen og sidergutt, han ee ca 120cm høy. hans fetish e jenter med non-stop-nipplær med halt samisk/nederlandsk oppstandelse, det er også et pluss viss dom e hall-blinde og har lite hår på huet.

Eikabygda[rediger]

Om man er ifra Eikabygda så MÅ man like å skryte, drikke, pumpe jern og ha en stor traktor. Alle småbarna fra Eikabygda drømmer om å bli snikkere akkurat som resten av folka der. Når man bor i Eikabygda så blir man automatisk hard. Allerede i 10-års aldern merker kidsa at de er mer verdt enn andre. Og i tenåra så drikker de mer brennevin enn en avdanka alkis. Når de ikke drikker og snikkrer, da skyter de med børse. Konkuranse skyting i Eikabygda er VELDIG viktig, her skal man vise hvem som har det beste geværet og skills.

Eikabygda er stappfull av rednecks [1] og forskjellige andre sorter mennesker. Man vil også helst leve mest mulig som på 1980 tallet.

Når man blir voksen (18+) så må man ha 1 Traktor (Helst John Deere), 1 Bil, 1 hus, mange BLODTRIMMA mopeder, og kanskje 1 eller 2 båter. Da er man KAR, og gå i baris hele sommern er en selvfølge, man er ikke arbeidskar om man ikke er sommerbrun og har ARBEIDS nevær!

I Eikabygda er ALT større enn i resten av Mo, feks: Myggen er på størrelse med fugler og biter forjævlig hardt, elgen er dobbelt så stor som vanlig (pga.Kraftfor som ramberg legger ut i skogen), Traktorene MÅ være større enn vanlig, i Eikabygda er minimums fartsgrensa 80, vannet er ALLTID varmt(Uvdal blir varma opp av Agregatet til Ramberg, som han skrur på i April)

I Eikabygda så har man også et eget rettsvesen, her sitter man med et eget lovverk og regler. Dei fleste frå Eikabygda blir før eller seinare ordførar i Mo kommune.

Når man er ifra Eikabygda SKAL man ALLTID kunne og vite mest, kan noen det godt, så kan personen ifra eikabygda det 10ganger bedre.. Ja, Bare spør Larsen!

Folkestad[rediger]

Når man vokser opp i Folkestad så må man være Sommerland ([2]) Local, helst bryti så mange regler der som mulig, blitt kasta ut av parken, fått kjeft av lederene der, blitt lagt merke til i badeland.

Folkestad folka er ikke like opptatt av å bli lagt merke til som Eikabygda folka, men bor man ikke i "feltet" så er man ikke ifra FOLKESTAD, det er en uskreven regel.

Menneskene i folkestad er ikke like drastiske som folka ifra Eikabygda, man har ikke egene regler og atferdsordninger i folkestad, der følger man NORSKE og normale regler.

I folkestad velger folk litt mer folkelige yrker, og ikke ALT må være stort.

Langkåshaugen[rediger]

På langkåshaugen lever en litt beskyttet kjerne av Mos befolkning, de reiser ikke ned fra "haugen" med mindre det skranter noe jævlig på maten, eller mot ALL formodning det skranter på klær. Her forlater man ikke hjemplassen sin før man helst er 25 og kan klare seg selv.

Folk på langkåshaugen liker å kjøre biler (helst sånne udugelige bobler som bråker noe forjævlig" og drikke.

Yrkene på "haugen" er som vanlig, men man blir sett litt opp til om man er snikker eller elektrikker.

Øvremo[rediger]

I Øvremo er det nesten bare innavl og skrømt, er man ifra Øvremo, så er man oppvokst med mopeder, snøskutere og anna motorisert verktøy. Lover og regler finnes ikke der oppe. Så onkel politi må være litt ekstra på hugget der oppe.

Yrker som er populære i Øvremo er; Mekaniker, lastebilsjåfør og maskinfører. Skal man bli noe i verden, MÅ man kunne skru en bil ifra hverandre og sette den sammen igjen, kan du ikke dette er du dømt til et langt liv i HELVETE!

Breskelia[rediger]

I breskelia må du ha minst ein amerikaner og like country musikk. Kjører du tilfeldigvis feil, tar av i feil innkjøring, kan du risikere og møte ei hagle. Breskelia er påeinmåte ein forstad til Liheia, der alle de "kule" bor. Der oppe må du være litt ekstra kvalm for å bygge hus, og helst like å sjå ned på andre. Men ikkje dra alle der oppe under ein kam, det er hyggelige folk som bor der også, for all del. ja, FORALLDEL!

Breskelia's ungdom liker seg best på stallen og bull inn. Begynner å drikke litt i 12årsaldern, og har fyllenerver konstant etter fylte 15år. Her lager de ølen sin sjøl, og brenner heimbrent til den store gullmedalje!

Jentene i Mo[rediger]

Jentene i Mo går normalt i trange nesten for små bukser og alt for små topper med utroli stor utringning. De går som oftest i høyhælede støvletter og store gullsmykker. (gullsmykke er kanskje å ta i formye, Jalla smykker som er spraya i gull er bedre).

" åh ! se brunkrem med ei jente på !! "

Jentene går som regel med 2 tonn brunkrem som er mye mørkere enn huden hennes, 20 tonn maskara og en boks me rouge.

Liker biler, vin, sang og mykji Vossakorv! Motto: Det er ikkje pylsi du blir tjukk av, men sausen.

Guttene i Mo[rediger]

De fleste guttene er såkalt "rånerser" går med Volvo cap eller annet som : Nissan, Ford og Mercedes Benz. Ord som måsabjønn, IQ sperre, CP barn og liknende er veldig vanlig.

Mo som bygd[rediger]

Når man er ifra Mo, så leser man Mo-Blad, Lokalavisen. Og da kan får man det ukentlige sladderet som blir plukka opp, noe som er spesielt morsomt i Moblad er leserinnlegg. Der kan folk sende inn forskjellige synspunkt på alt mulig. En herremann som er aktiv der er en som kaller seg: Ola ifra Mo. Han er ikke mye riktig, klager seriøst på ALT. Tror ingen i Mo har lest Moblad og ikke lagt merke til at han har klaga. Denne mannen lider av sinnsvake traumer og sykdommer internasjonale leger ikke har tenkt på å leite etter engang. Men utenom "Ola i Mo" så er det mange koselige eldre damer som skryter av politikken og legesenteret.

Tilogmed i Mo har vi prostituierte, her starter de og selge seg i en alder av 13 år [3] Her får de eldre "Rånerne" seg noe ved å betale med: Røyk, alkohol, Jerry cans med bensin og ikke minst RESPEKT i ungdomsmiljøet. Småjentene flyr som klegg rundt bilene som står lina opp ved Kommunehuset eller rundt stasjonsbua. Her er det bare for rånerne og plukke med seg. Det er respekt i Mo og ha en kjærste på 25+ når man er 13-15.

Når man er ifra Mo så må man være stolt av den berykta råne-stripa vi har, fra stasjonen til ungdomskolen, denne ruta blir ofte brukt av rånere. Mest for å vise hvor mye trygdepenger de har brukt på bilen sin, og hvor lavt de får den. Og vise anlegget de har brukt så mange timer på. Dette er generell helgemorro for rånerne!

Så om du har tenkt deg og ta turen til Mo, ta på deg trucker capsen på med bootsa og for ALL del, ikke glem olabuksene som er 3 størrelser for små igjen hjemme!