Montenegro

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Vi er... Hvor er vi, egentlig?»

- Forvirret rockeband om Montenegro

Montenegro er et land i europa en plass, tror jeg da. Men det er litt vanskelig å vite siden ingen noensinne har vært der. Montenegro er et nokså relativt lite land.

Ostia
Mantenegro
[[Bilde:Ost.png|150px]]
(flagg)
[[Bilde:Ost og hovel.jpg|150px]]
(våpenskjold)
«Månen er en stor gul ost.»
Hovedsteder Montestad, Mont everest, Norge, Svalbard
Største byer Roma
Innbyggertall 1000 000 (med en feilmargin på 999 999).
Offisielle språk samisk, norsk bokmål, norsk nynorsk, samnorsk, gammelnorsk, montenegroisk, engelsk
Styreform Hvem vet
Verdenshersker: En brnjyb
en president som er president: Karl von Schnitzel
Selvstendighet 41241253463625
Avhengig av Norge
Uavhengig av Armenia
Valuta gressklippere
Tidssone østenfor sol og vesten for måne
Nasjonaldag 32. i 13.
Landkode ost
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i september 2022.
Nasjonalsang:
«(statshemmelighet)»

Utenriks saker opp gjennom tidene[rediger]

Montenegro er kjent som et farlig land, ettersom aldri noen som har dratt dit har kommet tilbake. FN har flere ganger foreslått å stenge ned landets grenser, men det har alltid blitt nedstemt ettersom Montenegro er den største eksportøren av ost noensinne. Hadde det ikke vært for Montenegro hadde hele verden dødd av ostemangel.

Kriger som Montenegro har mer eller mindre deltatt i.[rediger]

Under hundreårskrigen kjempet de tapre montenegroene på franskmennenes side ettersom de spiste mer ost enn britene. Etter krigen ble de belønnet med å få en liten del av frankrike.

Montenegro deltok ikke i første verdenskrig så det burde jo stått her


Under andre verdenskrig var de så uheldig å havne på feil side, ettersom de solgte ost til Mussolinis pizzaer, etter hvert ble de om enn ufrivillig dradd mer og mer inn i krigen.

Norge[rediger]

Montenegro har alltid vært gode venner med Norge, De har de siste tusen årene eksportert brunost til Norge i bytte mot olje og tran og olje. Men etter at Norge hevdet at de hadde oppfunnet brunosten ble Montenegroene så sinte at de hevdet at de hadde oppfunnet ostehøvelen, ja de søkte faktisk pant på den. Men saken løste seg da Montenegros utenriksminister (som var blitt tatt til fange av Nordmennene) ble løslatt i bytte mot 1000 svensker.

Geografi og sånt[rediger]

Som sagt så ligger Montenegro vestenfor måne og ostenfor ost. I tillegg ligger Montenegro veldig nærme Norge, faktisk enda nærmere enn sverige og Russland til sammen. Og forsåvidt må det nevnes at geografi er det samme som grafitti, noe som det er mye av i Montenegro, faktisk finner du ikke en eneste vegg i Montenegro som det ikke er grafitti på.

Oste-pop[rediger]

Oste-pop er Montenegros nest mest kjente band (det mest kjente er Forvirret rockeband) bandet har 5 medlemmer.

Historie[rediger]

Bandet ble laget i 1963 av en psykopatisk padawan som bare kunne spille på tromme, og en drittunge som hadde lyst til å bli med i bandet. Men bandet ble først populært i 1977 da MacGyver og Q*bert ble med. I 1981 lagde de den første sangen, "Ostepop er godt" samme året lagde de også nasjonalsangen til Montenegro. Da ble de så populære at alle i hele Montenegro ville bli med. Kalle von Karl og Flamme von Fyhr av Brentland ble blant annet med.

Medlemmer[rediger]

De står i avsnittet over! jeg gidder ikke å skrive dem på nytt!

Sanger[rediger]