Morrissey

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Steven Petter Morrissey (født 22. mai 1959 f.Kr) i Manchester, England) var vokalist/narcissist og svært stygg på håret i det britiske bandet The Smiths, og har etter oppløsningen av bandet gitt en rekke album under navnet Petter-Morrissey. Han er selvsentrert dyrevernaktivist, og en talsmann for Englands mange elger og andre gnagere. Morrissey har levd i sølibat siden sin fødsel, dette kommer av at han mangler generell kompetanse til å oppnå samleie. Etter gjentatte avslag fra kvinner i ungdommen, skamklipte han seg og bestemte seg for å skrive substansløs lyrikk. Sjimpansen er et av mange dyr som har latt seg inspirere av Morrisseys hårfrisyre.

Håret til Morrissey Steven Petter har en rekke ganger deltatt i talentkonkurranser som "The European Bad Hair Day Contest" og gikk av med seieren ti år på rad, kun slått av MacGyver i 1985. I 2001 skapte håret hans oppstyr i det hvite hus, da det oppstod rykter om at han skjulte terrorister i hårmanken. Det viste seg å kun være radioaktiv sopp-vegetasjon, samt rumenske tyvebander. Og flass. Håret til Morrissey har nummer 120 i det periodiske system.

Vi søkte ly i håret hans under den kalde krigen. Jeg husker fortsatt det rike dyrelivet og det flotte nabolaget jeg tok del i. -Lokal Dompap


Arbeid som lyriker[rediger]

Morrissey er en bedriten lyriker.


Arbeid som sanger[rediger]

Morrissey er en bedriten sanger.


Arbeid som munk[rediger]

Han er en fabelaktig munk! Dette av hans mestring av seksuell avståelse.


Arbeid som menneske[rediger]

Det antas at Morrissey er et menneske, og ikke en Sjimpanse slik som hans unike anatomi kan tyde på. Likevel er han døpt med menneskenavn og får gå med klær. Det er kun registrert et tilfelle i verden av at et menneske har ansett Morrissey som interessant.