Motorsykkel

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Ridingsun-scooterGuy.JPG

Historikk[rediger]

Motorsykkelen ble oppfunnet av den kjente professor og Godis annmelderen Frode Fronthjørne en sen sommerdag i 1796. Frode som hadde et stort problem med overvekt tilbrakte mye av sin tid hjemme i sinn igjengrodde stue klar for enda en sesong av slankekrigen. Frode slet lenge med fremkomligheten i hjemmet og kom aldri særlig lenger enn til over husets ene dørterksel. Etter flere år og enda flere igjen sendte sesonger av Lost fikk Frode Fronthjørne nok, han ønsket å utforske resten av huset og ta en titt på omverdenen utenfor de inngrodde husveggene. Det var da han kom opp med Mein Kampf eller på godt norsk Den endelige løsningen . Alle disse årene med intens forskning rundt overvektig (smellfeit) fremkommelighet hadde endelig gitt resultat, Motorsykkelen, det var deres siste sjanse. Motorsykkelen fikk helt fra starten av en enorm suksess, alle trengte den, noe som resulterte i at ryktene spredte seg fort, like fort som en god hjemmebakt smyger raslende igjennom trærne en sen sommerdag i Januar. Lengst til høyre kan du se et bilde Karl Johnny, Frodes bror under demo testingen på lanseringsdagen. som du kan se er den høyst praktisk.

Løsninger som motorsykkelen, ga også mennesker et annet syn på de undervektige, mange innså at det i noen tilfeller var mulig å omgås med disse snåle skapningene og at de ikke bare bydde på problemer. I år 2000 etter en 11års lang og intens kamp fastslo staten endelig tiltaket om å innføre stemmerett blant Norsk undervektige.

Utvikling[rediger]

Særlig dårlig balanse blant de overvektige viste seg å bli et stort problem i de senere årene, en undersøkelse gjort ved BIG FAT innstitutt i London viser at minst 4 av 10 overvektige gjennomslittlig kælver 2 ganger årlig, et tall langt høyere enn forventet. I det overvektige samfunnet blir kælving sett sterkt ned på, i BOBLEN ( Overvektige bibelen ) står det i FET skrift at Kælving er fatal synd og må utrulles før en større spredning av antall Kælvs. Mange overvektige sykelister har tatt til seg BOBLENS budskapet og setter av alle ressurser for å utelukke kælverne fra samfunnet. < DOL eller lettere sagt, De Overvektiges Landsforbund >jobber på spreng for å utestenge slik virksomhet av samfunnet, ennå tallene blant ekstremistiske kælvofober stiger drastisk regner DOL med å ha utslettet mesteparten innen 2015.


Medium:Eksempel.ogg