Myten om Harry

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk


Myten om Harry, går i all hovedsak ut på hans ukjente begravelsessted. Det er nemlig ingen som har klart, i trass av gjentatte prøvelser, å finne hvor han er gravd ned. Dette faktumet kan også sees i sammenheng med at Harry ikke har blitt endelig bekreftet som død. Dette er nok også årsaken til at ingen med sikkerhet kan si hva Harry gjør, selv om det er et velkjent faktum at Harry er Sprø.

Harry er for tiden ansatt ved den lokale fabrikken. Når klokken blir 4 har Harry vanligvis en times trikktur foran seg. Det er til fru Gal, som det ryktes at er relativt smal i toppen.

Dette er foreløbig ikke endelig bekreftet.

Harry har i en lengre tid slitt med spillavhengighet. Han har også for vane å beskue fotballkampene som han har satt penger på, selv om de ikke alltid er av øverste kvalitet. Det ryktes også forskjellen mellom konger og narrer er mindre betydelig.

Dette er foreløbig ikke endelig bekreftet.

Noen har også spekulert i hvem av oss som ikke er sprø, og eventuellt vil ikke dø, som Harry

Men der finner nok et betydelig grunnlag for å fastslå at "Harrymann" ikke er blandt oss mer. Han er i senere tid også blitt anklaget for å ha drept fru Gal og "tatt reper'n samma da'n". Dette i tillegg til å ha uttrykt frustrasjon over kvaliteten på vodka.

Dette er foreløbig ikke endelig bekreftet.