Nærbø

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Nææærbó
Nær-Bø
Nærbø har ikke byvåpen
«nærbø æ rosje»
Orre.jpeg
Land Norge
Fylke Rogaland
Innbyggertall 33.598.908
Offisielt språk Jærsk
Styreform Bonderomantikk, eventuelt litt diktatur, men bare på tysdaga
Ordfører Gaute Grøtta Grav
Varaordfører Øystein Pettersen
Bystatus Har ikke bystatus

Nærbø er Norges Uadministrerende Senter (men av en eller annen god grunn ikke hovedstad). Det er en selvstyrt bystat som ligger på Jæren. Det er en av de større i forsvarsalliansen Rogaland. 70% av befolkningen drikker råmelk fra kuer de har i hagen, derfor flytter Tine-meierier vekk fra Nærbø siden de ikke får solgt noe der. De andre 30% spiser ost som de lager selv.

Nærbø er kjent for å være eneste sted i Norge med hverken strøm, rennende vann, eller bensindrevede apparater. I tillegg er Nærbø et multikulturelt samfunn med flere muslinger og apekatter enn stearinlys! Nærbø er også kjent som jærens ghetto. pga av alle teppetroll


Skole[rediger]

Nærbø har flere skoler, men Nærbø Ungdomsskole er mest kjent for å bygge atomvåpen, og den lave standarden. Skolene i Nærbø følger utdannelsessystem og skolereformer etter skolesystemet i Kongo. Det er heller ikke uvanlig med privatskoler, eks. Tryggheim, som er sponset av organisasjoner som Breiviks "Superhemmeligeorganisasjon". I naturfagsrommet, hvor de fleste elevene oppholder seg, blir det bygd atomvåpen og ikke minst atombomber. Viss ikke elevene er interessert i å lage atomvåpen, kan elevene selge te til nullfem. Slik tryggheims forbilde gjorde før hun ble kicka ut.

Militæret[rediger]

Alle menn mellom 7 og 80 år er vernepliktige og må tjene minst 13 år i militæret, med taktikkene og utstyret fra 1. verdenskrig.


Miley Cyrus[rediger]

Det ikke alle vet er nemlig at Miley Cyrus er fra Nærbø. Selv om hun er et velkjent fenomen og et godt forbilde med gode moraler, som bor i USA, hender det ofte at hun tar turen tilbake til sitt gode gamle fødested. Hun har faktisk skrevet en sang om det. Hun er også en mindre kjent profesjonell håndballspiller, og brukte mesteparten av sin barndom i Lunden. Hun har faktisk vært med på å vinne Petter Wessel Cup manntallige ganger.