Nærbø

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Nææærbó
Nær-Bø
Nærbø har ikke byvåpen
«nærbø æ rosje»
Orre.jpeg
Land Norge
Fylke Rogaland
Innbyggertall 33.598.908
Offisielt språk Jærsk
Styreform Bonderomantikk, eventuelt litt diktatur, men bare på tysdaga
Ordfører Gaute Grøtta Grav
Varaordfører Øystein Pettersen
Bystatus Har ikke bystatus

Nærbø er Norges Uadministrerende Senter (men av en eller annen god grunn ikke hovedstad). Det er en selvstyrt bystat som ligger på Jæren. Det er en av de største marijuana dyrkerene i norge. 70% av befolkningen drikker vodka og røyker marijuana eller piz/bruning, De andre 30% er bare en gjeng med fitter


Nærbø er kjent for å være eneste sted i Norge der politiet ikke har god oversikt over det kriminelle miljøet. alle som tar toget til nærbø reiser vanligvis med det første toget tilbake, siden nærbø er det mange som seller alt av narkotika du kan drømme om. et samfunn med flere dealere og narkiser enn steiner! Nærbø er også kjent som jærens ghetto. pga alle går med kniv eller andre typer våpen.


Skole[rediger]

Nærbø har flere skoler, men Nærbø Ungdomsskole er mest kjent for å bygge atomvåpen. Det er heller ikke uvanlig med privatskoler, eks. Tryggheim, som er sponset av organisasjoner som Breiviks "Superhemmeligeorganisasjon". I naturfagsrommet, hvor de fleste elevene oppholder seg, blir det bygd atomvåpen og ikke minst atombomber. Viss ikke elevene er interessert i å lage atomvåpen, kan elevene selge stoff til lærere og foreldre. Slik tryggheims vise rektor gjorde før han ble kicka ut.

Militæret[rediger]

Alle menn mellom 7 og 80 år er vernepliktige og må tjene minst 13 år i militæret, med taktikkene og utstyret fra 1. verdenskrig.


Miley Cyrus[rediger]

Det ikke alle vet er nemlig at Miley Cyrus er fra Nærbø. Selv om hun er et velkjent fenomen og et godt forbilde med gode moraler, som bor i USA, hender det ofte at hun tar turen tilbake til sitt gode gamle fødested. Hun har faktisk skrevet en sang om det. Hun er også en mindre kjent profesjonell håndballspiller, og brukte mesteparten av sin barndom i Lunden. Hun har faktisk vært med på å vinne Petter Wessel Cup manntallige ganger.