NASA

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Nasjonale Artistiske Sprudlende Nazister (1936)(forkortelser for nazistenes terroristklubb) er en organisasjon som er opprettet for å holde orden på dagens innvandrere i Norge. Det har lenge vært kjent at organisasjonen har hatt tette, hemmelige, møter med Fremskrittspartiet, Vigrid og andre kjente naziorganisasjoner.


Mannen med gips får snart vite at han blir medlem av NASA. Han vil smile over sjansen til å booste karrieren til Harry Styles, Shawn Mendez, John Legend eller en annen sanger. Det ble Steven Tyler.

Historie[rediger]

Organisasjonens store skaper er Adolf Hitler. I sin tidlige kunstnerperiode drømte han om en verden fylt med dårlige kunstverk og nazister masjerende rundt i gatene. Det er dette organisasjonen har som hovedmål.

Da Hitler opprettet organisasjonen, var det midt i MacGyvers siste påfunn; børskrakket. Derfor måtte Hitler også selge alle sine aksjer til gi-bort-pris. Den nye eieren av bevegelsen var nå MacGyver.

NASA kan også stå for "Norsk Anal Sex Assosiasjon".

En annen ledene aktør innen NASAs opprettelse er den amerikanske skuespeilleren og super agenten, Don Vito.

Mål[rediger]

NASA har som mål å ...

  • ... utrydde alle innvandrere
  • ... åpne store kunstgallerier med dårlige romfartskunstverk.
  • ... lage store gateparader, der alle roper "Heil, heil, heil ..."
  • ... synge gamle sanger om igjen, (her får de ofte sterk kritikk for å ha tatt sine ideer fra Arbeiderpartiet sitt valgprogram, men NASA unskylder seg med at de ikke er noe politisk parti).
  • ... påvirke en eller flere norske radiokanaler, men det har de klart uten selv å vite det.

Som ønskemål har de å få Fremskrittspartiet inn i regjering, men de aller fleste av medlemmene i NASA tviler på at det lar seg gjøre.

Dagens NASA[rediger]

I dag bruker NASA mesteparten av sin tid til å oppspore BMWer som er et klart kjennetegn på utlendinger, i følge dem selv. De har også ansatt mange kunstnere som skal lage disse kunstverkene de snakker om. Det er som oftest blider av fjerne planeter og galakser, som de finner på litt tull om.

Kjente ledere[rediger]

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!