NSF

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Sitater[rediger]

Opprinnelse[rediger]

Norges Sofaspeider Forbund (NSF) ble stiftet av Homer Simpson (tidligere sofaspeider) i år 0,01 e.kr. Forbundet ble stiftet på grunn av for stort utvalg av sofaer på IKEA. Meningen med denne kjempekjente sporten er å tenne størst bål på bordet, få mest svidd pølse imens de ser på Teletubbies.noen ganger kan de finne på og sitte i vinduet og pugge stjernetegn. Denne sporten ble mest kjent etter at den ble kåret til den mest krevende sporten i 2003. Grunnet til at Hitler "nesten" fikk Nordens herredømme i år 1939.56, var på grunn av at han fikk med seg noen deprimerte fyllikere fra gata. Og de kalte seg Nazi-Speiderenes Forbund (NSF), det var det andre navne til NSF, under 2. verdenskrig. Hitler's motto har jo som alltid vært:" Utrydd Runescape, stol alltid på en fyllik og få flere episoder av Teletubbies"

NSF's-klesmoteregler:[rediger]

  • Buksa skal så langt opp som mulig, de skal IKKE vise trusa.
  • Alle briller skal ha en styrke på -13,92 og sitte så langt inn på nesa som mulig.
  • Kniven skal henge i skjerfen rundt halsen, med knivbladet opp. Lengden kan bestemmes selv, men det må være en skarpslipt biffkniv. Sånn skader sofaspeidere ingen andre!
  • Wax skal IKKE brukes, hvis du bruker det må du ha på deg merkeklær i 1 uke (værste straff for en sofaspeider!). Gele kan brukes hvis den kostet under 10 kroner.
  • Sokkene skal være over kneet og skal ha minst 3 hull! Og ha vært brukt i over 7 dager før de kan skrubbes med stålbørste og hard såpe!


Konkurranser[rediger]

Gjennom tidene har det blitt laget flere forskjellige konkurranser for sofaspeidere. Den største er NM i sofasliting og går av sofaen hvert år den 29. februar til alle sofaene er nedslitt. I denne konkurransen skal speiderene slite ned en sofa så fort som mulig. Dette gjør de ved å ha hele patruljen i sofaen på en gang, og gjøre forskjellige aktiviteter der. Disse aktivitetene kan være spising, matlaging, spising, snekring, spising, teletubbies-maraton, spising og sex. Alle delene utenom spising kan selvfølgelig bli fjernet som følge av overvekt på sofaene.

Andre konkurranser er NM i teltsoving, der sofaspeiderene skal sove så lenge som mulig i en såkalt lavuu eller en gapahuk, krepsmesterskap i spising, hvor de skal få så mye mat som mulig inn i kroppen, og de kan bruke ALLE kroppsåpninger.


Andre betydninger[rediger]

Norges SpikerForbund[rediger]

Norges SpikerForbund er en undergruppe av Norges Sofaspeider Forbund, og er egentlig akkurat det samme. Eneste forskjellen er at disse er mere aktive, bygger ting (med spiker) og går turer i skog og orm. Denne gruppen er da også BARE for små Sofaspeidere i alderen 0-15 år. Disse har ikke enda lært pionering og må bruke spiker i arbeidet sitt. Denne spikeren blir laget av en blanding av tenner, gjødsel og tau på speidermøtene, og så blir den brukt til å lage gapahuker på turer.

Norges SommerForbund[rediger]

Disse vil ha sommer hele året og drar derfor hver sommer til Sibir, den varmeste byen i solsystemet. Når man er i Sibir om vinteren kan man se store folkemengder med NSF-t-skjorter og solbriller. Hvis du tar en ekstra kikk på dem vil du se at de ledes av en Over-Sommer-Über-Boss, eller OSÜB(står på t-sjorten hans/hennes). Han/hun er pliktig til ALLTID å ha på seg solbriller i alt vær. En annen ting med NSF er at de alltid drikker Urge og Solo blandet sammen, så hvis du blir tilbudt en drink fra en NSF-er, ikke svar ja.