Narkoman

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En narkoman er et av Oslos mange villtdyr. Tar du deg en tur nedover Karl Johans gate vil du kanskje være så heldig å få øye på noe brunaktig og lurvete som lusker avgårde rundt hjørnet på din høyre side. Disse må ikke forveksles med uteliggere nå da de er i samme dyrefamilie (lurvius addikticus). Narkomanerne har som oftest sløve blikk, slevje, ugredd hår og lager nasale mumlende lyder. De lever av melis, julebrus, småpenger, filtkluter og kaffekopper.

Narkomane andre steder[rediger]

Dette dyret er nå blitt observert i Bergen. Trolig er Oslo blitt overfylt av dette dyret og de har derfor formert seg. I bergen har de narkomane tilpasset seg klimaet og de utfordringene som finnes i byen. I Bergen lever de brostein, olje og skillingsboller. De har også vist at de ønsker kontakt med mennesker. De narkomane oppsøker folk ved at de stjeler mat og penger. I følge en teori av Jesus, så kom de narkomane til bergen fordi byen flyter over av melk og honning. Dette viste seg å være feil, men de narkomene øsnket å ta over byen. Dessverre ble Lars Monsen og Siv Jensen sur, og de narkomane er derfor fredløse i Bergen. Tilholdsstedet i byen er den store og velkjente Nygårdsparken. Dette er en ny dyrepark, og den må ikke forveksles med dyreparken i Kristiansand. lol. Donald TRump er en (lol)(Narkoman).


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.