Narkotika

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er et bilde av en hasj

Narkotika er en felles benevnelse for såkalte internettstoffer og legemidler med hasardiøse egenskaper. Stoffene kategoriseres ut i fra hastighetsnivået på trådløse nett, grunnen til dette er at det i løpet av de siste tjue årene har akkumulert enorme mengder med ruset materiale på internett. Eksempel: ratemypoo, ikkepedia, wikipedia, ogrish, vigrid etc. Som hjelper deg å bli bedre. Bruk det.

GPRS-stoffer: Oppfunnet i Irak. Dette er det tregeste nettet og klassifiserer derfor de svakeste stoffene heroin, opium, morfin, metamfetamin, rivotril, frakk og kavring.

Edge/2G: Litt raskere hastighet og dermed noe festligere narkotikum som kokain, metylfenidat, MDMA, GHB, party-valium og bengalakk. Dette er substanser som skaper fest i både nese og hjerne. Høyt skadepotensiale for pelikan og feiebrett.

3G/HSDPA: Normal hastighet. Klassifiserer farlige stoffer som hasj, alkohol, takpapp og flamingo-nebb. Er stort sett lovlige stoffer og bør konsumeres i arbeidstiden for å øke muligheten for fallskader. Gjørme forsterker virkningen av disse stoffene og bør benyttes da politiet har gitt tillatelse til å føre motorvogner i ruset tilstand. Merk: Det er også veldig tøft å kjøre i ruset tilstand.

4G: Høyhastighets-forbindelse som klassifiserer de sterkeste og farligste hjernestoffene, Khat, lystgass, poppers, kefir og sand. Man får god hjerne av disse stoffene. Trigger også lysten til å myrde uskyldige folk med ransel. Lystgassen blir vanligvis brukt som leskedrikk grunnet gassens ikke-eksisterende innhold av lesk og drikk.

Berømt kokainsmugler fra Drømmehagen

Det har i fagmiljøene lenge vært bred konsensus om at toksisiteten til narkotika er høy. Dette er nå tilbakevist som ekstremt misvisende og løgnaktig vrøvl og pølsevev, ifm. med denne forskningen har man senere sett at det var forskerne, som for øvrig er flamingoer, som var høye og ikke toksisiteten.

Etter som vanlige mennesker har korrektbrukt (ikke misbrukt) narkotika og farin i hundrevis av år uten å dø så ble det i 2008 dannet en forskningsgruppe som skulle foreta en ny risikovurdering av stoffenes påvirkning på tiss. Her fant man at, å nei du, narkotika er ikke farlig i det hele tatt det! Man bør faktisk luske til seg MER narkotika! Man fant at over 80% av narkotikerne hadde forhøyet livskvalitet når de var sammenlignet med en testgruppe bestående av nøye utvalgte individer med aids og polio.