Natur

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Natur er ett sted som er Grønt. Det bor også ting som heter dyr der. Det mest kjente i naturen er kanskje Kongens utedo.

I naturen er det vanlig å finne Busker ved underlivet til jentene, trær og MacGyver. I Norge er det også mulig å finne kinesere med shorts og kameraer i busker her og der. De er veldig interesserte i norsk natur, og må derfor prøve å ta bilde av alle trærne og steinene der. Natur er et sted hvor man kan lage utedo, og kose seg. Det er helt lov å kaste søppel i naturen slik at natur får mere fine farger enn den har fra før. Søppelplukkere liker søppel i naturen. I Naturen blir det kastet mye "Blåbær" røyk som er bra for naturen her i Norge.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!