Nav

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Ikke smil du virker positiv og klar for arbeidslivet.

Nav[rediger]

Nav er et flott og viktig sted der kan du utdanne deg til og bli Naver, et stolt og stort folkeslag med mye å tilby. Utdannelsen er grei og det tar ikke lang tid. Bare ta på deg dine verste klær og ditt tristeste fjes. Ta gjerne også med et par øl eller en sprøyte i armen til første møte. Start på en søknad om penger og si du trenger hjelp til og fylle den ut. ALDRI SMIL. Fortell nære og triste historier fra barndommen din til NAV-ansatte og gråt gjerne. ALDRI SMIL. Etter noen timer med tårevåte historier sier du at du er fullstendig blakk, og du får dem til og betale noen hasteregninger med en gang. ALDRI SMIL. Når det er gjort og søknaden er sendt inn og du vet du får pengene dine om 3 uker uten å løfte en finger. Len deg tilbake og slapp av, du har et sugerør rett inn i oljefondet og du går aldri tom.

  • Få noen kamerater med småbedrifter til og si at du har vært på jobbintervju hos dem når nav ringer etter 6 måneder for og se hva du gjør på.

Slapp av.[rediger]

Tidligere Navere det går bra med. Vi ville være vanskelig. Vi ville bare ha et yrke som reflekterte vår indre selv. Endelig fant jeg meg selv.

Dra til Syden bli der på åpen billett og når nav ringer og sier du må komme ned på kontoret om en time, begynn og grin si du måtte prostituere deg og at du er med en kunde som bruker så lang tid. Du kan ikke komme før kunden har kommet. ALDRI VIRK GLAD.Bli sint til de roer seg. Kjøp en billett hjem og drikk på flyet så du ser kjip og sliten ut. Møt hos nav og fortell noe trist og at du ikke vil bli kokke-lærling. For du er allergisk mot koke-lokk, Metall-allergi. Veldig vanlig. Klag på noen fra utland som tar jobbene fra deg.

3 ÅR Går.[rediger]

Tiden fløy og du hadde det gøy, men pengene tar slutt du må forandre deg. Begynn med sterke stoffer bare i helgene så du ikke blir avhengig men får psykiske problemer kom på nav møte med angst og grin. Du vil få psykiatrisk hjelp. Stemplet som paranoid schizofren slutter du med sterke stoffer, men pugger symptomene så du kan få støtte livet ut.

Ferie hver dag.[rediger]

Du blir stemplet ufør og får penger rett i lomma, friskere enn noen gang dra du på ferier som Amsterdam og Thailand og koser deg. Ingen følger deg opp lengre og du kan trygt kalle deg en ekte Naver.

  • Etter en 20 år kan du få deg en vanlig jobb.Du er nå 40 ikke akkurat døden nær og du er like sprek som når du var 20 for du har aldri gjort noe. Sjefen digger deg for du er rask og flink, han sparker en på 50 som må på Nav. Du kommer i avisen som en person det gikk bra med til inspirasjon for andre som sliter, 50 åringen som fikk sparken hører om deg og spyr.