Neandertaler

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Neandertaler er den tidligere antatt utdødde menneskerasen, men neandertalerene har levd i fred og harmoni, både i Ørnes og i Nordbygda i Løten, som er en av norges største byer som befinner seg mellom tettstedene Hamar og Elverum.

Dette bildet viser mennesket utvikling, hvor neandertaleren er steg 3.
To neandertalere finner opp bowling så de slipper å være med konene sine hele tida.

Disse menneskene er meget primitive, og spiser kun avfall etter rensing av kloakk og vann ved HIAS-annlegget på Hamar. Dette avfallet skal visst gi neandertalerene superkrefter som gjør at for eksempel graving av meget dype grotter i skogen blir særdeles lett. I disse grottene har neandertalerene levd helt siden slutten av forrige istid. I årevis hadde forskere prøvd å fange en levning av disse merkverdige vesnene, uten hell.

Moderne Neandertalerene.[rediger]

Tidligere har det vært antatt at disse skapningnene er særdeles primitive og voldelige overfor det moderne menneske. Men nyere forskning tilsier at de tidligere antagelsene var feil alle hadde nemlig en kraftig type Aids og dwnssyndrom. Neandertalerene tok i mot homo-sapiens med åpne armer og omfavnet dem som overivrige vektereflyplassen. Og lot oss utvikle flere sanitære egenskaper, som dusj, intimvask og toalettpapir. Eksperter fraråder folk å ta kontakt med disse neandertalerene, siden de er i utgangspunktet fred og ro så de kan utvikkle seg uten på virkning utenfra. Flere abnorme eksemplarer av disse neandertalerene er funnet siden innavl er en del del av deres natur som har vist seg på store deler av populasjonen i Nordbygda.

Den tyske arkeologen Rita Scheindler besøker en neandertaler. Bildet er tatt i 1996.

Deres kosthold består som regel av :

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.