Nebbdyr

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Nebbdyr
Nebbdyr - et primitivt og gammelt dyr
Nebbdyr - et primitivt og gammelt dyr
Vitenskapelig(e)
navn:
Nebbudyrrus
Norsk(e) navn: Nebbdyr
Hører til:
  • And
  • Bever
Antall arter: 2
Habitat: Der det er vann
Utbredelse: Steder den liker
Delgrupper:
  • Nebbete dyr
  • Ikke så nebbete dyrNebbdyr er en krysning mellom and og bever. Akkurat hvordan det har gått til ønsker vi ikke å spekulere i. Men i engelsktalende navn har man et uttrykk som heter nice beaver, at også ender kan ha forstått dette ser vi ikke bort ifra.

Fysikk[rediger]

Nebbdyret har som sagt et karakteristisk utseende. Den er relativt nebbete, og har halen mellom beina og legger stadig egg. Nebbdyret er et gammelt dyr og man antar at de første nebbdyrene så dagens lys i Curium Bronkitt-tiden. Typisk for tidlige nebbdyr er de pimitive redskapene, deriblant hammer og sigd i formstøpt skumgummi med noe kjøttaktig smak. I dag er nebbdyrene ganske høyteknologiske. De sitter mest inne i hulene sine og styrer det meste via Internett. De er derfor svært blablablabla søk på FAR cry primal klokka seks

Levested[rediger]

Nebbdyret lever på steder der den trives. Den er sjeldent å treffe på steder den absolutt ikke liker, og det er bare Australia den liker egentlig. Nebbdyr bor stort sett i digre honningkrukker , men kommer en sjelden gang frem for å trekke pusten. Nebbdyret er avhengig av vann og bor aldri langt fra vannkilder. Antagelig skyldes dette at de trenger vannkjøling til serverne sine. Nebbdyret utgir seg for å være relativt primitivt ute i det fri, men la deg ikke lure! Selv om nebbdyret hovedsakelig lever down under, er det viktig å påpeke at muldvarpen er dens animalske svirebror og utstrakte arm, også kalt "Nebbdyrets lakei".Nebbdyrets fjerne slektninger er blant annet creeper og lemen, noe som gir nebbdyr en sprengkraft på 25 megatonn, når den ser Liverpool tape. Nebbdyr kan også fly til månen og bor der til den er voksen den. Den bor på norpolen der spiser den de som lyver.

Forplantning[rediger]

Som de fleste andre dyr forplanter også nebbdyret seg. Nebbdyret legger egg, og avkommet kalles gjerne skalldyr. Nyklekkede nebbdyr er intet vakkert syn, og forfatteren H C Andersen lot seg inspirere av nyfødte nebbdyr til historien om den stygge andungen. Nebbdyret er også et pattedyr, og hunnen produserer melk. Nebbdyret er derfor også det eneste dyret som kan produsere ferdig omelett i varmt vær. Forsøk med å erstatte norske kuer og høner med nebbdyr har ikke gitt uttelling . Nebbdyr er meget farlige og de samarbeider med Chtulhu om og ta små barn gjengen deres heter Cnott som står for Chtulhu , Nebbdyr og nebbdyrets fiender er Kjøttetende elger . De er skogens konge og har skrevet tre bøkker.