Neglelakk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Neglelakk (uttales: noolaqx) er et middel som vanligvis blir brukt på fingrene for å tilbrede dem før spising. Foruten fingre kan også tær, nese, kjønnsorganer og fotsopp bli påført dette middelet. Neglelakken ble skapt av Gud 17.mai 1814, og har siden det vært et elsket verktøy for ekstra sultne kannibaler/sosser/politikere. Nylig lanserte HM en ny kolleksjon hvor neglelakk koster kun kr. 20,-. Det har derfor blitt en stor økning i antall vanlige mennesker som nå spiser sine kroppsdeler ved hjelp av neglelakk. Forskere tror imidlertidig ikke dette er farlig. De mener at å spise av sin egen kropp kan gjøre deg smartere og mer maskulin, noe alle mennesker har godt av.


Neglelakk kommer i disse smakene:

Nyttige tips for en neglelakk-bruker[rediger]


Merk: Hvis du påfører neglelakk på noen av dine kroppsdeler, evt fotsopp, må det snarest spises opp. Hvis ikke du er kjapp til å gjøre dette selv, vil definitivt noen av sossene gjøre det for deg. Da må du fortere enn en hval på land i ført tangatruse rope følgende ut: De skoene dine så jeg søstra de gå med i fjor! Da vil sossen med sikkerhet løpe inn på toalettet og flushe skoene sine ned i do, for så å grine som en baby resten av dagen.

Neglelakk påføres på brødskiva som smør og passer til alt pålegg. Det er godt for tarmene. Koster bare 1053,-kr online. I vanlige butikker koster det 20,-kr men det er dårlig kvalitet og ikke bra for tarmen!!!!


Når du har fått ristet av deg sossen vil du høyst sannsynlig møte på en politiker. Denne arten må du passe deg for. De vil snakke om budsjettforhandlinger og rumpa til Siv Jensen så lenge at du tilslutt faller i søvn. Dette er ekstremt farlig for da vil politikeren smøre overnevnte kroppsdeler og evt. fotsoppen din med neglelakk og spise det som potetgull. Eneste måte å bli kvitt denne arten på er å le så høyt som du klarer. Lag gjerne gryntelyder i tillegg. Politikere takler ikke lyden av latter og vil forsvinne fortere enn en hval på land i ført BH.

Møter du en enhjørning VÆR VARSOM den kan begynne og kile deg med hornet før den til sist biter av deg den delen med neglelakk. Så hopper den videre.


Møter du på en kannibal, er det dessverre ikke noe du kan gjøre for å redde deg selv. Synd for deg!

HVIS DU ikke VIL BLI SPIST, ikke ta på neglelakk. Det er "minst" trygt, fordi da vil en slange bite deg i lilletåa og du vil dø av det såkalte "Leius-pluttifikkius" En meget skjelven art av latter.