Neshorn

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Neshorn (lat.: Snirkulus Snoppus)

Neshornet lever på den brasilianske tundraen, nær E18.

Generelt[rediger]

Neshornet har en lang, tung og kvass nese, men til tross for dette har ikke neshornet luktesans! Heller ikke retningssans, smakssans, rennesans, breakdance eller St. Hans. Neshornet er en naturlig født klatrer. Allesco Griffingroth var faktisk verdens første neshorn som besteg Mt. Everest med utlagt tarm, innlagt arm og medbragt vinduskarm. Neshorn er flokkdyr, og lever i grupper på opptil to skihoppere, 4 sjimpanser og 17 alkoholiserte sengevætere fra Polen.Nesehorn liker et surt og elskverdig brød, kalt toalettpapir. Det bruker de til å ta oppi nesen sin å skal få bort hornene. Deretter blir de en logisk art kalt ikkenesehornnesehornet. Dette er voldsomt facinerende.

Parring[rediger]

Neshornet parrer seg kun på bordell. Det påbudt for neshorn å bruke setebelte under hele svangerskapet. (Hvis fosteret ligger i setestilling, naturligvis). Det også innført porto og merverdiavgift på alle nyfødte neshorn på over 600 kg og mer enn 2.2% co2 utslipp pr. ltr. Forskning av VWO(Verdens wiener organisasjon), viser at mange nyfødte nesehorn går under navnet Friederich. Det viser seg også at de fleste snakker tysk og er fra Burkina Faso. Flere og flere dyr identifiserer seg selv som neshorn kun for å komme inn på ulike bordell. Disse svindlene blir slått hardt nedt på av NTT (neshorn til tjeneste).

Nesehorn og Måke parret

Utryddningstruet[rediger]

WHO tror at neshornbestanden i verden er lav, og nær utrydning. Dette er en totalt feilaktig spekulasjon, basert kun på antakelser og antastelser. Sannheten er at sent på 1980-tallet ble det meget populært blant neshorn å ikle seg absurde masker med digre, slappe ører, lang og dustete snabel, samt noen heftige pinner som står rett ut av munnvikene. Pr. idag har nesten alle neshorn i verden en slik maske, og disse rebellene kaller seg fantastisk nok "Elefanter". (det finnes ekte elefanter også men de er under 0,00001 cm lange) neshorn liker (som enhjørninger) hamburgere men i motsetning til enhjørninger også fra mc donald. det finnes noen få nesemåker. det er en blanding mellom måke og neshorn. Neshorn er egentlig knæsj rosa og har et langt horn som det brekker av når den dør takk for oss.