Nidar

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Reklameplakat for sjokoladen New Energy fra 1991. Den russiske teksten på bildet betyr "Til kamp for Nidar, til kamp for rettferdighet!"

Nidar er en norsk næringsbedrift med hovedvekt på sjokolade og leiemord. Nidar eies av Orkla, et selskap som driver med tortur og hetsing av sine egne ansatte (se Orklamuffens.no). Nidar har en tydelig kommunistisk profil, og har mange gode samarbeidspartnere i Russland, Nord-Korea, Vietnam og på Cuba.

Styre[rediger]

Nidar styres av kommunister, der Kamerat Nidarminator er øverste leder. Nidars understyre består av representanter for Orkla, NRK og Se&Hør. The Nidarminator leder organisasjonen med en hard og pinefull hånd. Nidar har grener i leiemorder-, dop- og gangstahmiljøet. Disse kontaktene blir utnyttet for å skaffe organisasjonen mest mulig makt. Nidar tar aldri hensyn til personers sikkerhet, behov eller fysiske tilstand i sine operasjoner. Et eksempel er at en ansatt på 206 kilo måtte pakke 5000 sjokolader på en time. Nidar skal også ha brukt ompalompaer helt til de ble stilt for retten for barnearbeid.

For å få plass i styret må du gjøre rede for forskjellen mellom arve- og døds-avgift. Dette er et lurespørsmål. Kan du denne får du ikke plass. De som er i styret kunne ikke denne. Veien til Oljefondet er meget kortere, men du er på stedet du vil. Derfor hører vi ikke om de som går direkte dit fra Nidar til en ny toppjobb. Kan hende at slike ting har mer til felles med Nobelinstituttet enn med kommunisme, men det er like dustete.

Kommunisme[rediger]

Nidar ble overtatt av kommunister i 1920, og har siden frontet den norske kommunistbevegelsen. Økonomisk sett er kommunistene grunnen til at Nidar eksisterer i dag. Nidar finansieres hovedsakelig av kommunister og Erna Solberg. Ved flere anledninger har Nidar vist pengestyrke, blant annet i 2005, da de konstruerte raketter på taket av fabrikken. Rakettene er rettet mot Pentagon. Allikevel er det ingen som bryr seg.

Spor av kommunisme[rediger]

Det finnes utallige spor av kommunisme i Nidars produkter. Dette er en stor del markedsføringen, og er rimelig åpenbare. Her er et velsmakende utvalg:

Den kjente og kjære Cuba-sjokoladen, også kjent som Castros hjertebarn.

Cuba[rediger]

Cuba (russisk: Куба) er en av Nidars kjæreste favoritter. På Nidars hjemmesider beskrives sjokoladen slik: "Den halvrunde sjokoladestangen på 37 gram vekker tydelig assosiasjoner til Karibien og det eksotiske latinamerikanske". Alt dette er bare kommersielt tullball. Cuba er en klar assosiasjon til den kommunistiske øystaten Cuba. Det sies at det var Castro selv som fant opp sjokoladen og satte den i produksjon. Sjokoladekjennere kan kjenne sigarsmaken i Cuba og har lenge prøvd å sette den ut av produksjon. De fleste Cuba-motstandere har imidlertidig forsvunnet på mystisk vis og aldri blitt funnet.

Hobby, selve symbolet på kommunistisk sjokoladeproduksjon.)

Hobby[rediger]

Hobby (russisk: ГOББЫ) er en sjokolade lansert i 1972, etter press fra russiske styresmakter. Logoen til Hobby består av de tre fargene rød, hvit og blå. De samme fargene finner vi i flagget til Russland. Hobby består av tre lag, skum, gele og sjokolade. Dette er et symbol på lagene i den kommunistiske ideologien. Sjokoladen ble oppfunnet av et kultmedlem på Vestlandet dypt inne i hulene vest for USA av vår egen MacGyver.

Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!Spis Lenin Seigmenn!

Laban Seigmenn[rediger]

Denne herlige godteposen med figurer laget av griseskinn har vært et av Nidars kjæreste produkter i lang tid. Den ble lenge markedsført som Laden Seigmenn, men etter 11. september og Bushs kamp mot terror ble dette avsluttet. Heldigvis kom Nidars kloke hoder opp med en strålende ide. De fant et "arkivbilde" fra den russiske revolusjon der Lenin holder en pose Seigmenn i hånden. Det faktum at Seigmenn ikke ble oppfunnet før 1956 var ikke så viktig. Lenin Seigmenn så dagens lys i 2006, til store protester fra Osama Bin Laden.

Knott.jpg

Knott[rediger]

Knott kan virke ufarlig, men er et sterkt proagandavirkemiddel rettet mot små og store barn. Den røde posen symboliserer det gode og solide totalitære kommunistiske samfunnet som holder alle knottene samlet. Knottene symobliserer proletariatet, hvor hver knott er en arbeider, en av massen, samlet til en større enhet i den flotte røde staten posen. Uten posen vil knottene ramle fra hverandre, og bli små og ubetydelige. Hvor liten er vel ikke en knott om han ikke hører sammen med de andre? Knottene kommer i tre ulike farger, hvit, grå og brun og tilsvarer det fargerike samfunnet kommunismen og KGB tillater.

Stratos[rediger]

Stalos

Den populære og porøse sjokoladen Stratos (russisk:Стратос), minner sterkt om "stratosfære" (russisk: Стратосфера). Dette kan kobles til russernes gamle romprogram. Men det var da Nidar nylig lanserte Stratos under nytt navn og ny innpakning at kommunismen virkelig viste seg. Stalos, som det nye navnet var, dalte i salgstall her i Norge. I Russland derimot gikk salget til værs. Det har blitt meget populært å blande Stalos med hjemmelaget vodka. Dette blir kalt "СталинСтратос".


Nidar Godbiter[rediger]

Nidar godbiter er En blanding av Sauetarmer, Kritt, og Wunderbaum. Blandingen ble originalt laget i 1975, men oppskriften ble aldri noen suksess. Men i 2007, etter Nidar-monarkiet, ble folk skremt til å like det. Blandingen er inspirert av inkaene, som pleide og spise sauetarmer krydret med kritt en varm sommerdag. Opphavet til Wunderbaumen er ukjent.

Troika-sjokoladen er ventet å få nytt motiv på papiret i løpet av de neste årene.
  • Det skal også nevnes at kapitalister på innsiden av Nidar motarbeider kommunismen i bedriften. Det eneste beviset på dette er sjokoladen Troika som minner mistenkelig mye om "perestrojka" (russisk: Перестройка), Mikhail Gorbatsjovs uttrykk fra Sovjetunionens siste dager.

Se også[rediger]