Niger

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Niger.[rediger]

Er et land midt i smørøyet. Kan ofte forveksles med Nigger. Det er det enenste landet i verden som fremdeles bruker kukake som byggematerialer. Det er ingen mangel på barnehager siden det ikke er noen. Det er ingen skolefritidsordning siden det er gøy og bære vann hjem etter skolen/kullgruven ( ellers kommer så-mannen og tar deg . ) Barna er forventet og bli like dumme som sine foreldre. De har få gleder , men med godt mot. Som en nigeranianer fortalte meg :

  • Jeg fikk en stein i skoen igår og da skjønte jeg hvor glad jeg var for at jeg hadde sko.
3 heldige barn som har fått slippe skolen resten av livet for og jobbe i kullgruven.

Nærmeste nabo er Sahara. Som de har forsøkt erobret mange ganger, men sand i penisplagget ( Boxer ) er dumt. Og når den kommer ned imellom penis hode og forhud gjør det ekstra vond. Så de har gitt opp de planene . Dette er også favorittlandet til slemme nordmenn som vil tjene penger på og "hjelpe" disse stakkars medmenneskene.

En ku-bæsj produsent som slapper av i solen.
Verdens største bygning bygd av kubæsj . Garantert terroristsikkert , men dessverre er hundene veldig glad i drittlukten.
Nigers president Justin Nieger leter etter 5-12 år gamle jenter som vil (tvangs)gifte seg med ham

Historie.[rediger]

Historien er like enkel som den er sann. Mann møter land , forelsker seg og bygger hus. Jobber dagen lang å dør. Så kommer barn gjør det de gjør å dør.

  • Slik gikk dagene og spennende var det ikke før den hvite mann kom på besøk.

I 2006 kom den første hvite mann. Han var fra et vikarbyråd og så etter veeeeeeldig biling arbeidskraft på som han kunne bruke i alle jobber i verden. Og her fant han det i massevis. Så importert arbeidskraft fra Niger er det som holder hjulene i verden i sving.

  • Niger er inn and not out. It,s hot and not drittkaldt.