Niger

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Niger.[rediger]

Er et land midt i smørøyet. Kan ofte forveksles med Nigger. Det er det enenste landet i verden som fremdeles bruker ku-kake som bygge materialer. Det er ingen mangel på barnehager siden det ikke er noen. Det er ingen skolefritidsordning siden det er gøy og bære vann hjem etter skolen/kullgruven ( ellers kommer så-mannen og tar deg . ) Barna er forventet og bli like dumme som sine foreldre. De har få gleder , men med godt mot. Som en nigeranianer fortalte meg :

  • Jeg fikk en stein i skoen igår og da skjønte jeg hvor glad jeg var for at jeg hadde sko.
3 heldige barn som har fått slippe skolen resten av livet for og jobbe i kull-gruven.

Nærmeste nabo er Sahara. Som de har forsøkt erobret mange ganger , men sand i penis-plagget ( Boxer ) er dumt. Og når den kommer ned imellom penis hode og forhud gjør det ekstra vond. Så de har gitt opp de planene . Dette er også favoritt-landet til slemme nordmenn som vil tjene penger på og "hjelpe" disse stakkars medmenneskene.

En ku-bæsj produsent som slapper av i solen.
Verdens største bygning bygd av ku bæsj . Garantert terrorist sikkert , men dessverre er hundene veldig glad i dritt-lukten.
Niger's president Justin Nieger leter etter 5-12 år gamle jenter som vil (tvangs)gifte seg med han

Historie.[rediger]

Historien er like enkel som den er sann. Mann møter land , forelsker seg og bygger hus. Jobber dagen lang å dør. Så kommer barn gjør det de gjør å dør .

  • Slik gikk dagene og spendende var det ikke før den hvite mann kom på besøk.

I 2006 kom den første hvite mann. Han var fra et vikarbyråd og så etter veeeeeeldig biling arbeidskraft på som han kunne bruke i alle jobber i verden. Og her fant han det i massevis. Så importert arbeidskraft fra Niger er det som holder hjulene i verden i sving .

  • Niger er inn and not out. It,s hot and not dritt-kaldt.