Nigeria

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Nigeria er en liten stat i Hviterussland not. Det er Hviterusslands minst folkerike stat, og grenser mot Egypt, Kina, Amerika og Rumpa di.


Historie[rediger]

Nigerias første menneske var Emal Bayani eller som @1king_emal på instagram. 2 dager etter, kom Olga og jaget dem ut fordi hun syntes de var for brune .Hun var veldig misunnelig. Fordi hun var kokt og de var grillet :p I 1934 Bestemte Desmond Tutu å prøve på et statskupp, men dessverre kom en fredelig demonstrasjon kannibaler og åt ham == Nigeria også kalt Niger, nigerianske folk har ofte sitt eget navn+et katolsk/kristent navn og et navn fra den "klassen de kommer i fra"

Politikk[rediger]

Nigeria synes det er for mange %-er in denne setningen som er meningsløse. I 2019 skulle de ha et valg, men siden noen (julenissen) slapp fel pakke (atombombe) var det ingen igjen å velge, untatt morradi, volvo og nokia. Siden Nokia er udødelig da. Den tidlegare kongen på Nigeria var den godeste Bjarte, og etter det var Teletubbies lederen deires, de legger også egg.

Økonomi[rediger]

Nigeria er rikt på olje, arbeidskraft og billige polakker, men grunnet deres økonomiske vanskeligheter, finanskrise og deres gjeld på hele 11 amerikanske dollar, som tilsvarer ca. 77 norske kroner.

Over 2% av Nigeria har mer enn 5 norske kroner i årslønn.

Nigerias viktigste handelspartnere er Monakko, Lichtenstein og Vatikan staten.