Nikkenakker

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Nikkenakker er små dyr som lever overalt. Det vil si, man vet ikke at de er små dyr, siden ingen noen gang har sett en. Det er nikkenakkene som står bak alt det du ikke skjønner hvordan skjedde. Som for eksempel at vasen datt ned fra hylla uten at du var i nærheten. De sørger også for at alt ikke blir så kjedelig. Det er alltid dem som legger igjen matteboka di på skolen så du ikke får gjort lekser. Da får du tid til andre ting du heller vil gjøre.

Nå har du sikkert forstått det slik at nikkenakker er geniale. Men. Ja, her er det et kjempestort MEN. Når nikkenakkene kjeder seg, er man ofte ille ute. Da kan de finne på masse tull som å dra ut strømledningen på PC-en din, stille klokka di, så du ikke kommer tidsnok til avtaler, eller det verste av alt: Å tulle med vekkerklokka di. Når de først har begynt med dette er det ingen nåde. Det de som oftest gjør er å stille klokka to timer fram så du forsover deg. Men om dette er på en lørdag, stiller de den på klokka seks.


Historie[rediger]

Nikkenakkene har levd siden jorden ble skapt. Og før det igjen levde de på månen. Men der var det kjedelig. Så de dro til jorden istedet.

Nikkenakk eller ikke?[rediger]

Nikkenakk3.jpg

For en stund siden var det en ukjent person som skal ha tatt et bilde av en nikkenakk. (over) Den såkalte nikkenakken ble tydeligvis overrasket midt i kaffepausen av fotografen. "Nikkenakken" sitter i en rullestol, og i bakgrunnen kan vi se et bilhjul som er omtrent tre ganger så stort som rullestolen. Dette er ikke normalt. Det er tydelig at "nikkenakken" er pensjonert, siden den sitter i rullestol. Nikkenakker er nemlig hardarbeidende skapningen som ikke har mulighet til å jobbe i rullestol.

Påfunn gjort av nikkenakker[rediger]

De mest normale påfunnene nikkenakkene utfører er jo som sagt å tulle med vekkerklokker, dra ut strømkontakter, og slikt. Men de kan også finne på å ta ut stifter av stiftemaskiner, tømme maling i bensintanker, kortslutte datamaskiner, rive ned diverse glassvaser o.l. og, selvsagt, gjemme ting. Så du aldri finner dem igjen.

Det var forøvrig nikkenakkene som sørget for at Colombia-romfergen eksploderte. Enkelte personer mener det var Jesus som stod bak eksplosjonen, men det er altså ikke sant.

Forsøksmetoder for å fange nikkenakker[rediger]

Det er i mange år forsøkt å fange nikkenakker, men ingen har noen gang lyktes. Nikkenakker er nemlig svært intelligente skapninger som lurer deg uansett. Forsøk på å fange nikkenakker har hittil endt i alt fra to år lange sykehusopphold til ekstreme nervesammenbrudd.

Forskere tror nå at nikkenakker er en blanding mellom muldvarp og ekorn, siden de enten har klatret laaangt oppi et tre, eller er som sunket i jorden når noen prøver å lete etter dem.

Slik ulike personer har forestilt seg nikkenakker[rediger]

Molenikkenakk.jpg Smurf.jpg Rottenikkenakk.jpg Svartnikkenakk.jpg