Odd Nordstoga

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Odd Norstoga (f. 1922 i en fengselskjeller i Rjukan) er en Norsk musikkterrorist. Han tilhører terroristcellen Folkemusikkpop, som retter sine aksjoner mot uskyldige familier. De fleste av angrepene går utover koselige bilturer langs våre uskyldige europaveier, hvor Odd Norstoga sprenger høyttalerene til intetanende mennesker. Siden 2002 har mer enn 110000 nordmenn og hjelpeløse tyskere fått store psykiske lidelser etter å ha blitt utsatt for disse terrorangrepene.

Odd Nordstoga som fjortis, 33 år gammel.

Oppvekst[rediger]

Odd Nordstoga ble født i et fengsel i Rjukan, da faren satt inne for fyllekjøring. Han hadde en svært sen utvikling, og ble først fjortis i en alder av 30 år, dvs. det tok ca. 2,5 ganger så lang som for vanlige småjenter. Et annet tankekors er at han bare er 86 år gammel, utvklingen tilsier at han vil bli rundt 200 år, så han kommer til å "hang around" svært mye lenger. Odd Norstoga har latt sin barndom gjenspeile seg i musikken. Han vokste opp på en grisefarm i Telemark, og faren drev med innavl av disse. Derav sangen: "Grisen står og hyler". Nordstoga var også svært lite utviklet da han begynte på puggeskolen, så han har skrevet en sang om dette og: "Lengtar heim te mor". Han lærte å skrive sanger av Hitler, og fikk sin inspirasjon av å se på jøder bli torturert.

Om Norstoga og rap[rediger]

Når Nordstoga tilslutt fant ut at han hadde mye på hjertet, gikk han etter hvert over til rap. Dette passet også bra, mtp. at han fortsatt er midt i fjortiz-perioden. "Fo shizzle Piggy Boy" solgte til platina i Tyskland, og økte turiststrømmen med 20%. Dette var bare en del av hans onde plan for å ta så mange Tyske sjeler som mulig. Sommeren 2007 lanserte han nemlig "No dansar me polka, Gudrun", det største terrorangrepet i Telemarks historie. Rundt 90000 tyskere ble erklært sinnsfortyrret etter å ha spilt CD'en i bobilene sine. Ingen vet hvor, når og hvordan Norstoga slår til neste gang. Pass på.

Utgitte CD'er[rediger]

Folkemusikkpop:

  • Grisen står og hyler - 2002
  • Rjukan skyline - 2006
  • No dansar me polka, Gudrun - 2007

Folkemusikkrap:

  • Fo shizzle Piggy Boy - 2006
  • Me n tha boyzz in da Rjukan hood - 2006
  • Hail daddy Fuhrer - 2007
  • Piggy Boy iz back in da cluub - 2008
  • Dealin' weed with da farmer - 2008
  • Spank me like a Nazi - 2009