Odin

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
ODIN.gif

Odin er en kul KID som kruser rundt med han ville Toyota sammen med guden Thomas. Thomas er en kul kar som etterlater seg en vill stank etter han har driti. dyslektikeren i norrøn mytologi og guden som la øyet i en brønn en gang for lenge siden under et tre for å bli smartere og for å se hva som skjer hvis han bruker et øye som en sprettball. Forstå det de som kan og for å lære seg å bruke øyet som en sprettball. Han har masse skjegg, hvor det et par ganger i århundret flyr små fugler og flyvende kuer ut. I den tomme øyehulen gjemmer han en gang i blant laks, lakris, ost, kondomer, ordbøker og underbuksa til sønnen sin. Han er to meter og 13 cm høy, har grått hår/skjegg, har ett øye, lilla tunika med tøft superheltbelte og en kappe av flanseskinn.

Liv[rediger]

Foreldrene til Odin heter Andreas og Åsne, begge er seksuelle og lever i ett monogamt parforhold.. Odin er den tørste og mektigste, galeste og mest freaka guden som noen sinne har sett med kun ett øye over en periode på tre uker og 14 sekunder. Han er mest kjent for sitt triks som består av å gjøre salto, tygge tyggis, kjøre heis og pelle seg i nesa samtidig. Han bærer med seg et sverd som heter "hei jeg er en marsboer" som han bruker til å drepe store, primogene troll med. Kreftene hans er vel beryktet blant gudene, og alle fryker ham og kreftene hans som han bare bruker til det gode og derfor er til stor irritasjon for alle de andre som er onde. Odin er stygg og gammel og liker minecraft. Han hadde en stor kuk men ville heller få en digg vagina, han elsket og pule med en stor kuk inni en stor og deilig rompe.

Gjelden er nedbetalt.[rediger]

Han eier Valhall, som er stedet alle tapre vikingar havner når de dør. Det er et beskjedent lite skur oppå vidda med taxisjåførkuler på veggene og løk på taket. Odins bolig heter Hafjell, der han sitter i sitt høysete skolissehaug, som er en haug av skolisser han har tatt fra alle skolissefabrikker han har kommet over (ifølge ham selv var han oppfinneren av dem, men dette skal vistnok ikke være sant). Odin hadde spydet Drittgunge og gullringen Dra'n, som ikke tjente til noe formål i det hele tatt. Han smeltet begge raskt om til "Hei jeg er en marsboer".

Han har en hest, Sleipejævl, som er resultatet av en hummer, en katt, en ku og odin, "hesten" skal ha åtte bein, hvilket gjør den helt ubrukelig. Men alikevel kan den fare til lands, til vanns, gjennom fjell, i lufta og gjennom folks rompehull , men der er det trangt og lukter vondt så han gjør det ikke ofte. På hver skulder har han en svart ravn, henholdsvis Humpen og Klumpen ("Laksen" og "Rakkern"). De har flueøyne, og kan se alt på en gang. Derfor kan ingenting holdes skjult for Humpen og Klumpen. Dette har ført til at begge ravnene ble ødelagte i hodet og er nå å finne på et mentalsykehus for ravner et sted i Rævgården (Ass Gard). Han har to ulver, Paris hilton og Ashley tisdal.

== Bragder == Odin har en vagina

Odin er kjent for mange av sine handlinger og bragder og noen andre ting

Før tiden selv: Bare kom verden for å finne ut at han ikke var den første levende tingen. Den levende tingen som kom før ham var nemlig trollet Ymse og kua hans som hadde en forkjærlighet for å slikke på salt. Da odin så dette tok han med seg "Hei jeg er en marsboer", brødrene sine Latex og Peroxid (to svært tøffe typer) og drepte trollet. Så ropte han høyt ut til hele verden at ingen kødder med Odin og Hei jeg er en marsboer så jeg kan ikke noe for det. Etter det hadde han det hett med saltkua til Ymse. I senere tid kom de sammen igjen, giftet seg og fikk sønnen Balder.

Etter at tiden startet: Fant opp ordet "krølltang" samtidig som han fant opp krølltangen. Dette skjedde en gang han gikk langs favorittelven sin, nemlig Gjallarelven, og stoppet for å slappe av på sin favorittbro, Gjallarbrua. Han så et troll som hadde øyevipper som bøyde seg innover mot øyet så trollet fikk vondt. Da sa Odin: Draughaug! Og skapte en krølltang som trollet kunne redde vippene sine med. Dette så dama til dobbeltgjengeren til Tor (Frøya) og begynte å bruke krølltanga selv. Dette viste seg til å bli en stor oppfinnelse for kvinner.

GjallarODIN.PNG

En liten stund etter at tiden startet: Odin var en svær råtass av en rundbrenner, og en gang han var på ferie i England kom han over en svær koselig geit. De bosatte seg i noen måneder på en koselig gammel gård hvor de laget karamell, sjokolade og geiteost sammen. En dag kom den geniale Odin på at han kunne jo blande sjokoladeplettene med karamellen og laget det vi kjenner i dag som krokanrull. Da han laget den het den krokansylinder, men etter århundrer med klaging fra kantinedamer har navnet blitt endret til krokanrull. Dette skjedde omtrent på samme tid som at sjokoladen "Tanngard" ble navngitt på nytt til "Smil".

En stund etter at tiden startet: Odin oppdaget skyer. Dette skjedde en gang han plutselig ikke kunne se annet enn hvitgrått en gang han gjorde en loop med Sleipjævl.

En god stund etter at kaka startet: Var den første til å rase over sydpolen på en kork med hjul. På ferden drepte han alle pingvinene som bodde der, og derfor fins det ingen igjen på sydpolen. Han unskyldte seg med at ingen kødder med Odin og at han hadde med seg en marsboer.

En veldig god stund etter at tiden startet: Odin oppfinner mjød. På bildet ser du Odin feste og fulle seg med sin nye oppfinnelse. På bildet ser du også Balder.

PartyODIN.PNG

I går: Oppdaget dronten.

Odins mange navn[rediger]

Odin har mange navn på grunn av to grunner:

  • 1. Folk fra forskjellige deler av verden klarer ikke å uttale navnet hans rævaktig.
  • 2. Han har kommet i bråk med politiet en del ganger og har derfor måttet skifte navn et par par par ganger.
  • 3. Odin kalte seg for Dicksen Big en periode, men de ble selveste Dicksen Big hissig og pelte ut det ene øyet til Odin.
Steamroller.JPG Stop hand.svg DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand.svg
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!
Baby.jpg
Denne artikkelen er for småunger.
Artikkelen er for barnslig og trenger mer voksent innhold.Religioner
Kristendom | Buddhisme | Hinduisme | Jødedommen | Muslim-isme | Apple Macintosh | Svart-hvittreligionen
Sentrale figurer i religion
Gud | Jesus | Djevelen | Buddha | Allah | Muhammed | Steve Jobs | Michael Jackson