Olja lyn

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Enkelte kvakksalvere selger "Olja Lyn" til ublu priser.

Merkelig uttrykk som viser til noe er gjort for å få lynet til å gå fortere. Det som gjør det enda merkeligere er at det strider mot Albert Einsteins relativitetsteori om at ingen ting kan ha en hastighet på over lysets hastighet, siden lynet går like fort som lyset. Ergo er det umulig, med mindre Kadra Yusuf finner et utvei.

Som i de fleste teorier er det sannsynligvis et unntak, men i Albert Einsteins relativitetsteori er den på ingen måte fullstendig definert. Den er faktisk ikke nevnt med et eneste ord i hans 1337 sider lange avhandling om lys, bevegelse, friksjon, varme, relativitet, relativ relativitet og abstrakt og konkret relativitet. Det finnes flere grunner til at å olje et lyn ikke ville kunne gjennomføres, f.eks at:

  1. Lyn finnes ikke i fast form, så oljen ville bare gått igjennom lynet.
  2. Lyn går så fort at man må ha ekstrem reaksjonsevne hvis man skulle hatt noe som helst håp om å rekke det.
  3. Lyn er utrolig varme.

Dette er et tredelt foretak:

  1. Kjøp olje (enkelt),
  2. Finn et lyn (vanskeligere),
  3. Olje lynet (sannsynligvis umulig)

Det er til nå ikke kjent at noen har lykkes i å olje et lyn. Lykke til!


Artikkel fra Professor Smart Ass[rediger]

Prof. Smart Ass var lei av alle brevene han fikk som spurte ham om hvorvidt det var mulig å lage et olja lyn. I 2007 skrev Prof. Smart Ass en artikkel til dagbladet:

"Ok, folkens, så morsomt det enn høres ut å olje et lyn fra en sky under et tordenvær, så har ikke uttrykket «olja lyn» noe som helst med dette naturfenomenet å gjøre. Et olja lyn er ingenting annet enn et hurtigtog, tidligere kalt lyntog, som har blitt oljet på alle tenkelige og utenkelige punkter for å oppnå en høyere hastighet. Et olja lyntog gikk dermed fortere enn et lyntog som ikke var oljet, derav uttrykket «olja lyn»."