One Piece

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Kort og greit er One Piece en manga/anime om pirater (og diverse sirkusartister som ikke fikk bli med i Sirkus Angora) med overnaturlige krefter, en følge av overskudd på vitamin forårsaket av for mye frukt.

Selve plotet går ut på at den lille seigmannen Monkey D. Luffy drømmer om å bli pirat. Alle har da drømt om å bli pirat før som unge? Joda! Men Luffy er nok den første som fornærmer en bande helt alene. Heldigvis kommer Shanks den røde (ironisk nok har han rødt hår) for å hjelpe. Dette resulterer i at en av Ursula’s forvokste åler fra ”Den Lille Havfruen” spiser armen til Shanks. I stedet for å takke barnevakten sin for å ha reddet livet hans, begynner Luffy å hyle om at han har mistet armen, noe som var ganske åpenbart. Noe senere blir han funnet sovende i en øltønne (Så klart han sover; Øltønna var full da han hoppet oppi) av Dronning Alvida, en stygg overvektig dame som hevder at hun er pen. Siden mannskapet hennes ikke har peiling på sånt, synes de også at hun er pen. Det er bare en av dem som forstår at hun er stygg, og dermed blir han med Luffy.

Monkey D. Luffy[rediger]

Luffy er sjefen over stråhattbanden, og fetteren til kusinen til barnet til onkelen til barnebarnet til moren til søstera til Hulken. Hans raseriutbrudd er dermed mindre, og i stedet for å bli grønn og stor imiterer han mr. Fantastic fra fantastic four: Han kan strekke seg så mye han vil. Han er ganske så ego over hatten sin, og blir ordentlig sinna om noen så mye som rører den. Da Luffy var liten leste han litt for mye om Asterix og Obelix, og drømte også om å bli kjempesterk og ”lubben” som den store galleren. Dermed fant han også en gryte å hoppe opp i, men dessverre for ham var gryta full av Severus Slur’s sannhets-serum (Noe som kanskje kan forklare hvorfor Slur er sur.) Det er derfor han alltid sier sannheten. Noe som veldig ofte bare gjør ting verre.Luffy er en av de dummeste personene i one piece.

Roronoa Zoro[rediger]

Zoro er over-pirat-fekte-mester i stråhattbanden. Han slet en stund med identitetsproblemer, noe som resulterte i hyppige navneendringer i begynnelsen av historien. Han hevder fremdeles at navnet ikke har noe å gjøre med den meksikanske fektemesteren.

Noen av hans hobbyer er:

 • Å sove (Drømmene hans vil han imidlertid ikke fortelle noe om)
 • Å fekte, gjerne med så mange sverd han klarer å stappe i munnen. Han har også eksperimentert med å fekte med sverd under armen, med tærne, mellom fingrene, bak ørene, I ørene og til og med øynene. Resultatene er veldig varierte, og han har kommet frem til at han liker smaken av sverd.
 • Å bære ting som er tyngre enn skipet. I skipet.
 • Å krangle med kokker.
 • Å spise mat som har falt på bakken. Bedre er det om den i tilegg også er tråkket på, og saltet er byttet ut med sukker.
 • Å finne veien til gokk og forbi.
 • Å være badass og skremme vettet av sine motstandere.

Nami[rediger]

Nami var prostituert på gatehjørnet helt til Arlong plukket henne opp sammen med den ned-dopte søsteren hennes. De serverte Arlong i 4 år hvor hun til slutt døde av overdose metanfetamin.

Skurker: Siden One Piece er en av de lengste manga/anime seriene som er laget er det selvfølgelig en helsikes mange skurker.

 • Økse-hånd Morgan: En fyr som prøvde seg som James Bond skurk men ble avist. Ble beseiret av et slag.
 • Buggy: Han er en pirat som bruker et klovnemotiv. Han var en gang skipsgutt på skipet til piratkongen sammen med Shanks der han var uten tvil den svakeste. Han har kraften til å løsne alle delene av kroppen og kan defor ikke bli kuttet( det er ukjent hvorfor han ikke blør ihjel når han løsner store biter av kroppen). Nylig ble han en av de syv krigsherrene fordi han klarte å lure alle til å tro at han var supersterk. Han fester ofte og har defor ofte bakrus.
 • Kuro: En meget smart pirat som bruker kattemotiv. Også kjent som den skurken fra den første sagaen som burde komme tilbake.
 • Don Kurieg: Den skurken som ingen bryr seg om fra den første sagaen.
 • Arlong: Han er Kisame fra Naruto sin fetter og siden han er mindre kul, prøver han å bli populær ved å være mer ond.
 • Crocodile: Han er hovedskurken av Alabasta sagaen og uten tvil en av de kuleste skurkene. Han var en av krigsherrene, men ble utvist når det ble kjent at han prøvde å overta et helt land. Han ble da innestengt i det største fengselet i verden, men kom seg løs takke være Luffy, som siden han trengte croc sin kraft slapp han løs. Han reser for tiden rundt i verden med sin medhjelper Das Bones. Han har kraften til å gjøre seg om til og kontrollere sand. Han er forbildet til Gaara.
 • Enel: Han er hovedskurken i Skypia sagan. Han tror han er gud og har makten over lyn. Han ble beseiret av Luffy som vi vet er en gummiman og elektrisitet funker jo ikke på gummi. Enel ble så flau over å bli beseiret av en idiot som Luffy at han dro til månen, hvor han ble kongen over noen små,irriterende roboter(litt av en degradering eller hva?).
 • Rob Lucci: Han er den sterkeste i en gjeng topphemmelige snikmordere som jobber for regjeringen. Han har en due som kjæledyr. Han har makten til å gjøre seg om til en leopard og er en furry.
 • Gekko Moria: Han var en av krigsherrene og hadde kontroll over skygger. Han brukte skyggene til folk til å skape zombier som han hadde en hel haug av. Han planla og bruke dem til å bli piratkongen. Han ble beseiret av Luffy og hans mannskap og var dessvere meget lite til hjelp i Krigen mot Whitebeard, som gjorde at han ble kastet ut av krigsherrene og til og med utsatt for snikmord. Han reiser for tiden rundt i verden og holder møter for folk som ligner på vampyrer, men ikke er det.
 • Mageland: Han er sjefen for fangevokterne i det største fengselet i verden og har makten over gift.
 • Akainu: Han er en av admiralene i marinen. Navnet hans betyr Røde Hund. Han er en meget fanatisk tilhenger av piratdreping og er derfor meget mislikt av nesten alle smarte mennesker.

Fruktene[rediger]

Som ovenfor nevnt, er de noe spesielle evnene forårsaket av overdreven fruktspising.De fruktene kalles for djevel frukter fordi djevelen plantet dem i helvete. En av folka som har spist dem ble til en firkanta sjiraff, en annen kaster buser som exploderer. De smaker som en blanding av snegleslim og banan.