Opel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Se! En Gnabbfugl»

- Brnjyb om Opel


Opel er navnet på et firma fra Tyskland, og det er de som har rekorden på rust og utseende. Per i dag driver de med produksjon av raketter. Opel ble startet av Adam Opel, oppfinneren av adamseplet. Selv om mange tror det, så har ikke navnet på bilmerket noe med grunnleggeren å gjøre. Egentlig er det en forkortelse for "Ofte Plassert Etter Landeveien". Opel ble raskt en stor produsent av stiftemaskiner. Noe som førte til at det etter hvert ble stiftet en avdeling for rakett produksjon. Etter hvert ble stiftelsen for stifteproduksjon lagt ned grunnet trange tider på de tyske stifteriene.

De første seriene med raketter fikk navn etter deres militære mål. For eksempel ble Opel Kaptein brukt til å skyte kapteiner. Det ble ofte harselert rundt Kaptein raketten grunnet dens avfyringslyd som minnet meget om en kraftig manns promp.

Den meste kjente serien deres er serien med raketter kalt Opel Kadett. Denne serien hadde som kjent som mål å skyte ned generelle motorister. Denne serien er blitt en av de mest populære seriene til Opel, mest på grunn av dens effektive mulighet til å løse opp rush effektivt.

De har også en serie rullekofferter, som går under navnet Opel Corsa. Opel Vectra er en bil som ikke går raskere enn 0.5 km\t og er beregnet for ungdommelige menn, med mindre du blir kalt "Hidemann", "Hide", "Mr. Automester".

Det kan vel også nevnes at Opel har fått et kallenavn på svensk som lyder O=Obehandlat P=Plat E=Endast L=Lackerad. Dette kan vel komme fra det faktum at Opel ruster (Alle biler ruster, men Opel har Rekord.). Men man kan jo undres på om Adam Opel visste om dette da han startet bilproduksjonen, dette med grunn av at den kjemiske formelen for rust er OPL.

Opel har også vært kjent som en helt rå nesetrimmerprodusent, en av de få også. Nesetrimmerne har hatt en del produksjonsfeil slik at flere av brukerne har fått en del av nesen skåret av.


Opel er også kjent for å ha verdens dårligste seter. Bare spør enhver Opel-kjører. De vil svare at de er veldig komfortable, men det er bare noe de sier fordi de ikke tør å innrømme at de har kjøpt en dårlig og stygg bil. Opel er også kalt Skropel for de går som et dass, og er som regel på verksted.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!