Oprah Winfrey

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

I vår tid er Oprah Winfreys nøyaktige fødselsdato ukjent, men det har vært rykter om at hun kan ha blitt født i en liten grotte i Mummidalen rundt året 124 år før Mummi. Kildene opplyser også om at hun være den kjente TV-vertinnen Hufsa . Hittil er det ingen bevis for dette annet enn at deltagere på hennes talkshow ofte før frysninger under berøringer som er veldig sjeldne. En annen ting som har alarmert oss er tendensen hennes til å ytre utsagn slik som:

  • "Hnnnnngnnnnhnnnnnnnn....."
  • "Jeg kom-mer til-ba-ke, jeg kom-mer til-ba-ke...."

Vi la også merke til at publikummet under innspillingen har en slags aura, en aura av frykt.

Oprah-Winfrey.jpg

Navnet Oprah[rediger]

Et veldig retardert navn som bare fylliker som tror at å mikse sprit, kokain, cola, sprite,michael-øl, saft, heroin, marijuana, solo, fanta, øl, smertestillende, lettøl og methanol smaker godt har... Tufser! Alle vet at å mikse Cola og Lettøl er det verste du kan gjøre! Ødelegge smaken slik? Tull! Ja, hvor var vi? Ja, det er bare slike folk som klarer å komme opp med et slikt vansiret navn, eller var det artistnavnet hennes?

Jobb[rediger]

Hun er en kjent person på amerikas TV-skjermer, fordi nesten hver dag begraver flodhester som har stålet fjernsyn rundt om kring i landet sitt fått en stakkars nerd til å høykoble Kabel-tv til fjernsynet slik at de kan se på talkshowet uten å betale en eneste dollar. Hun er også ansvarlig for datterprogrammet Dr.Phil . Hennes stil er at deltakerne i Oprah Winfrey Talkshow skal vite hvordan å best styre sitt privatliv unna både henne og resten av mediaverdenen. Det skal ikke forekomme konsekvenser for en deltakelse på hennes show. Ikke gjør det at en profilert person bruker ditt privatliv som en spyttebøtte. Det skjer heller ikke om du møter på Rupert Murdoch, eller Skavlan. Ditt privatliv er hellig for Oprah. I senere redigeringer av hennes talkshows er publikum erstattet med skuesillere som er merket som skuespillere. De rekonstruerer alt som kamera fanget op for dengang i medio 90-tallet. De som vil huskes for deres TV øyeblikk inviteres til å delta i rekonstruksjonene. Tidligere gjester kan også få sine handlinger rekonstruert. Derfor måtte Sir Ian McKellen være en 18 årig drittunge med fem barn med tre forskjellige kvinner. Rollen skulle egentlig føres av John Gielgud, men han hadde et alvorlig handikapp: død allerede i 20 år.


Hun er i tillegg kjent for å ha vandalisert huset til Lance Kvisevik,


Hun har også vært med i Mummitrollet som en birolle, Nazi-Hufsa .

Aliaser[rediger]