Oprah Winfrey

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

I vår tid er Oprah Winfreys nøyaktige fødselsdato ukjent, men det har vært rykter om at hun kan ha blitt født i en liten grotte i Mummidalen rundt året 124 år før Mummi. Kildene opplyser også om at hun være den kjente TV-vertinnen Hufsa . Hittil er det ingen bevis for dette annet enn at deltagere på hennes talkshow ofte før frysninger under berøringer som er veldig sjeldne. En annen ting som har alarmert oss er tendensen hennes til å ytre utsagn slik som:

  • "Hnnnnngnnnnhnnnnnnnn....."
  • "Jeg kom-mer til-ba-ke, jeg kom-mer til-ba-ke...."

Vi la også merke til at publikummet under innspillingen har en slags aura, en aura av frykt.

Oprah-Winfrey.jpg

Navnet Oprah[rediger]

Et veldig retardert navn som bare fylliker som tror at å mikse sprit, kokain, cola, sprite,michael-øl, saft, heroin, marijuana, solo, fanta, øl, smertestillende, lettøl og methanol smaker godt har... Tufser! Alle vet at å mikse Cola og Lettøl er det verste du kan gjøre! Ødelegge smaken slik? Tull! Ja, hvor var vi? Ja, det er bare slike folk som klarer å komme opp med et slikt vansiret navn, eller var det artistnavnet hennes?

Jobb[rediger]

Hun er en kjent person på amerikas TV-skjermer, fordi nesten hver dag begraver flodhester som har stålet fjernsyn rundt om kring i landet sitt fått en stakkars nerd til å høykoble Kabel-tv til fjernsynet slik at de kan se på talkshowet uten å betale en eneste dollar. Hun er også ansvarlig for datterprogrammet Dr.Phil .

Hun er i tillegg kjent for å ha vandalisert huset til Lance Kvisevik,


Hun har også vært med i Mummitrollet som en birolle, Nazi-Hufsa .

Aliaser[rediger]