Organisk Kjemi

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Organisk kjemi er kjemien mellom organene i kroppen og i naturen. Eksempler på dette kan være hvilket samhold lever har med nyrer og hvordan nabokrangelen mellom de to knehasene på kroppen er.

Dagens hyppighet innenfor organtransplantasjoner og kosmetiske operasjoner gjør at det lett kan trekkes paralleller mellom den organiske kjemien og Paradise Hotel hvor skandaler, partnerskifte og seksuelle dilemma preger hverdagen. Leamus er et eksempel på en konflikt, hvor to parter duellerer. Leamus på øyet er som regel øyelokket som blir overfalt og kilet av neseroten. Når man har leamus som aller verst, har nesen gått over på den velkjente prikke-døden.

Organisk kjemi ble oppfunnet av Organius Kjemius (1997-2003). Han døde dessverre i meget ung alder av en hjerneskade han fikk av sin mor i ettårsgave. Han fikk en lekebil av pappa. En dag som Organius var ute med foreldrene sine på tur i skogen, fant han en hundebæsj på bakken. Lille, nyskjerrige Organius ville selvfølgelig smake på den. Da han kjente at det faktisk smakte dritt, skjønte han at her var det kjemiske krefter i sving. Dette inspirerte han til å skrive sin første bok, "Organisk kjemi" (ble utgitt i 2002).

Den organiske kjemien er et økosystem av samhold, kjærlighet og konflikter mellom kroppens endoorganer, som foreløpig er lite utforsket.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!