Orre

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Orre
Orre
Orre-flag.gif
(flagg)
Orre-våpendkjold.jpeg
(våpenskjold)
«arbei æ tingen»
Orre.jpeg
Hovedsteder
  • H-laget
  • Bingen
  • Samfunnshuset
  • Babba
  • Flystribå på Scheie
Største byer Orre
Innbyggertall 50.000.000 og økende
Offisielle språk Jærsk
Styreform satanistisk kapitalistisk militærjunta
Statsforsamling: Orre Yngres
Statsminister: rektor på skolen
Selvstendighet siden 1945
Avhengig av Litt av alt, men mest hamsterrøyking
Uavhengig av Norge
Valuta rundballer og fortjenestemedaljer fra 4H
Tidssone Litt bak Russland, men mange timer foran USA
Nasjonaldag morsdag
Landkode 1337
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i januar 2023.
Nasjonalsang:
«"bonde" av Tønes»


Panoramabilde over distriktet Pollestad, Orre sentrum,

«Er det en fisk?»

- Folk flest om Orre

«Hallo Nærbø

- Forvirret Rockeband om Orre

Orre er Jærens største bystat og selve fruktfatet plassert mitt oppi herligheten som er jæren. Selve byen og landet rundt har 50 millioner innbyggere og antallet vokser. Du kan finne den på Jæren, ikke langt fra Stavanger og andre bystatar som Nærbø og Bryne. Orre er kjent for sin høye kriminalitet og prositusjon. Den ble kjent etter at McGyver oppdaget stedet i 1495 da han var på ferie. På den tiden var det bare indianere som bodde i Orre. I 1923 samlet McGyver en hær av vikinger sammen med Kjell Magne Bondevik og klarte etter mange år å utrydde disse folkene. Bondevik ble med fordi han innbilte seg at det var jøder og negrer som bodde der. Deretter ble stedet befolket av hvite mennesker etter andre verdenskrig.

ungdomskolen på Orre Skole er blandt Norges mest grusomste skoler. Derfor har Orre Skole vunnet mer enn 20 nobelpriser. Det er blitt skiftet en hel haug med rektorer fordi alle ble kidnappet av Hotel Cæsar's vakter. Det finner vi veldig trist..


Historie[rediger]

Orre ble grunnlagt etter andre verdenskrig og etter att indianerne var borte for godt. I senere tid er de kjent for sine fantastiske juleball. Den mest kjente av juleballene var da DJ Foss var DJ i 2005. I følge de besøkende tok det helt av og festen ble berømt. DJ Foss sin taktikk var å spille Metallica og annet Heavy-Metall og bare spille av halvparten av melodien som ble spilt av. Men VG lot seg ikke fasinere for hans originale takktikk og likte ikke at de måtte vente i nesten en time før maten kom og plassmangel på bordet. Hva VG ga som terningkast er ukjent, fordi den ble sensurert. Dagbladet var også det og de ville offentliggjøre sin mening. De ga festen terningkast -3(minus tre).

Økonomi[rediger]

Økonomien til Orre er ikke bra. Den kan sammenliknes med et u-land. Den som trekker inn penger er gambling, strippeklubber, bordeller og svartmarkeder. Store deler av Orre er styrt av skumle gangstere og mafiaer. Politiet vil ikke gjøre noe med det, fordi de er de mest korupte politimenene i landet. Korrupsjon er det største problemet for økonomien i Orre. Og det blir bare verre og verre med tiden. De største virksomhetene er:


Marked Markedsandel i %
Omsettning av ståljne varer 20%
Svartemarked 35%
Prositusjon 32%
Gambling 33%
Strippeklubber 20%
Farså 30%
Totalt: 170%


Robert Mugabe er deltidsansatt som økonomiminister på Orre. Han har startet den en av de største inflasjonene som verden noen gang har sett. I 2007 var den oppe i 5 millioner prosent. Det er ingenting som tyder på at den vil stoppe, men derimot bare fortsette som før. Mafiaen styrer økonomien i byen og den blir ikke styrt på lovlig vis. Bare svartmarked har noe å si om Orres økonomi.

Selv om økonomien er på 170% så er den ikke bra fordi utgiftene er så

Politikk, Folk og Styre[rediger]

Styre[rediger]

Orre er en selvstendig og selvstyrt by, fordi Norge ikke klarte å holde kontrollen på området. Etter at Orre ditcha kongedømet Norge i 1992, har elendighetene økt ytterligere. Byen er nå styrt som et diktatorisk-satanistisk-kommunistisk-kristendoms fundamentalistisk militærjunta, nemeligt Orre Yngres, med mange brudd på FNs menneskerettighetserklæring. Styreformen har inspirert en rekke ideologier i verden, som Burma, Nord-Korea, og Røde Khmer regimet.

Orre Yngres er den lovgivende og dømmende makten i bystaten som baserer sine lover bokstavelig etter Bibelen. Tyver får hendene sine kappet av ved tyveri, arbeid på hviledagen blir straffet med steining og voldtektsofre dømmes til å gifte sed med sin voldtektsforbryter. paramiltære styrker som bondelaget er den utøvende makten som styrer Orre sammen med Mafiaen og islamittiske terrorgrupper.


Befolkningsøke[rediger]

Årsaken til den kraftige befolkningsøken skyldes sløvt kondombruk og færre abortklinikker enn etterspørsel. En gang i tiden hadde en stabil og lav befolkning, men myndighetene krevde en høyere befolkning som kunne forsyne Norge med arbeidere til produksjon av kunstig spy, karsk og får å drive dyrking av opium og poteter. Frem til moderne tid fungerte dette systemet veldig bra, helt til arbeidere fra Polen og Mummidalen kom og skapte inflasjon i arbeidsmarkedet.

Takket være EØS-avtalen (også kjent som pakkisavtalen), har innvandringen og befolkningen økt progressivt. Gruppene fra Mummidalen, Polen og Orre har også begynt å formere seg med hverandre, og som oftest ikke helt frivillig. Gruppene fra Mummidalen har en ekstremt høy seksualdrift og er ekstremt kåte på orrebefolkningen. Voldtekter, prostitusjon og andre former for ufrivillig sex har økt til en svært høy befolkning med mummidalgener, som er delvis årsaken til kreft og dårlig rasehygiene i byen.


Orremesså[rediger]

Orremesså er en stor begivenhet i bystaten Orre, den går for seg omlag ein gong i året på den tida da gulerøtene blir tokne opp. det blir arrangert tyrefekting, grisefangst og ansiktsmaling i stor stil.


Flystribå på Scheie[rediger]

Flystribå på Scheie (Fps) er Orres største flyplass og hovedbasen til det Orrske flyvåpen. flyplassen er på heile 10 000 km2 og er med det Europas største. hvert år mottar flyplassen over 19 000 fly. Den er hovedsakelig bemannet av innleide fra syria, som Orre har en utvekslingsavtale med. Orre Yngres melder at innen 2030 så skal den første flystripa være asfaltert og inne 2050 skal det være tak over venterommet.

Det er gjennomført ny inngjæring av The Great and Glourius Supreme Leader. Det er blitt satt opp en lavvo som skal bli brukt til kasserne for den fremtidige lederen over de orrske soldatene som er utplassert ved Scheie.

Kriminalitet[rediger]

Kriminaliteten i Orre er astronomisk høy. Etter at Narkobaronen J. Nærland overtok Mafiaen, har rusmisbruk skutt til himmels, folk taper millioner i kasinoer og den russiske mafiaen og Orre Yngres tjener seg søkkrike på dette. Mannen med de svarte hundene har nesten hele makten. Han eier Orres største skraphaug og avler opp hunder til uærligge hanekamper. Politiet er helt hjelpesløse, noe som har ført til att visse paramilitære organisasjoner har tatt over for politiet. Ikke en gang byene i midtøsten kan måle seg med dette. Antall drap og gambling kan sammenliknes med den ville vesten. På grunn av all denne kriminaliteten er store deler av Orre sentrum blitt om til slum områder, og i store deler av byen så har det paramilitære bondelaget gitt opp kontroll til lokale gangstere. Narkotikamisbruket har blitt så alvorlig at det har blitt åpnet Coffy-Shop'er i Amsterdam stil. Cirka 65% av innbyggerene har begått en forbrytelse. Det er bare en politiman per 10.000 innbygger i Orre, så de har ikke så myje å stille opp med.

Gangstere som J. Nærland, og T. Salte styrer Orre sine kriminelle syndikater med jernhånd. J. Nærland selger sin hasjforsyning til det allmektige mummitrollet i Finland og T. Salte selger russiskforsynte våpen og utstyr til Taliban og Al Qaida(Norsk navn: OK-da). omsetningene er bereinet til $860 milliarder i uken, noe som langt overgår det svarte stoffet som Stavanger tjener seg rike på. Folket i Orre er dominert av disse gansterene og kan ikke gå fritt ute på gatene lenger. Pengene som blir tjent inn går rett i lommene til den allmektige T. Salte. Og den berømte sniffmeister stjeler krydder i husene deres.

Mafiaen[rediger]

Den orrske Mafiaen er en av de mest organisert i verden, med dype forbindelser i mange land som Russland, Italia og USA. de styrer omtrent Norge selv og det er sjeldent Norge foretar seg noe uten at det er Mafiaens ønske. Med sin base i Orre så har Mafiaen et umerket sted å drive sine illegale forretninger fra, ingen i verden tørr å angripe Orre, og Orre er i praksis styrt av Mafiaen som har bestukket halve Yngres.


Utdannelse[rediger]

Skolene i Orre følger utdannelsessystem og skolereformer etter skolesystemet i Kongo. Det er heller ikke uvanlig med privatskoler som er sponset av organisasjoner som Al-Qaida og Taliban. Etter en såkalt barnehage skal alle barn over 25 år utdannes ved Orre Skule, som er den eneste offentlige skolen i byen på 50 millioner, men har kapasitet til ca. 200 000 elever. Dermed har de fleste i Orre grunnleggende ferdigheter innen bokmål, telling av appelsiner, pluss og minus og IT-kunnskaper men ikke tilstrekkelig sex- og samlivs kunnskaper.

I følge en undersøkelse utført av elkjøp er 78% av Orres innbyggere analfabeter og de fleste når ikke videregående. Orre har skort lavest på nesten alle disipliner innen undervisning. Gjennomsnittets eleven på Orre klarer så vidt å skille mellom fire ulike ord skriftlig, kan telle til ti og vet hovedstadene i tre land. Men av en merkelig grunn har flere fra Orre vunnet Nobelprisen.


Utenrikkspolitikk[rediger]

Orre, som er en selvstyrt del av det komunistiske Jæren, har i en årrekke krigt med naboene sine, Nærbø blir sett på som hovedfienden, og tilogmed fram til idag så har Orre og Nærbø krigt om kontrollen av det omstridte ødelandet Nærland, da begge partene ønsker å bruke dette ødelandet som privat dumpingplass for lik. Utenom Nærbø så har Orre eit ganske nøytralt forhold til de andre bystaten: Stavanger, Ålgård, Sandnes og Bryne, imellom bystatane er det inngått ein forsvarsallianse kalt Felleskjøpet(RHFK) for å kunne motvirke EU og NATO. Denne alliansen inkluderer all bystatane på jæren, også de som har litt AIDS og vondt i sokken.

Forsvaret[rediger]

bygdeomdomslaget angriper nærlandske stillinger
orriske helikopter patrulijerer det nærlandske ødelandet

Orre har en av de største hærene i den nordligge verden, og er den mektigste av de jærske bystatene. Den består bare av elitestyrker som Orre Bygdeungdomslag og Orre Skulekorps. I 2008 hevdet statoil at det var 800 000 i de regulære Divisjonene og omkring 200 000 soldater i de paramilitære organisasjonene som Bondelaget og Bygdekvinnelaget. Statoil rekna óg med at det blei brukt cá 7 millionar barnesoldatar til massive sjølvmordsangrep lignende de russerene utført i sin krig mot Mummidalen.

Rekrutteringen til skulekorpset og bygdeungdomslaget blir gjort hovudsakleg frå orre ungdomsskole og bingen. når kriser oppstår så kan også paramilitære styrker som bondelaget og bygdekvinnelaget kalles inn til å utføre militære aksjoner, sivileide grupper av barnesoldater utgjør hovedstyrken til orre sin hær.

I 1999 inngikk Orre en lukrativ avtale med russerene, der Orre skaffer Russland billig akkevitt, og Russland skaffer Orre våpen fra sine enorme restlager fra den kalde krigen. Dette har gjort at den orriske hæren har hatt god tilgang på AK-er og tunge våpen som tanks og helikopter, mye til ergelse for nabostaten Nærbø som stadig er i krig med Orre anngåenede Nærland.


Oppdrag[rediger]

Den orrske hærs oppdrag er å undertrykke og utrydde alle som setter seg opp mot Orre Yngres.

Militære Operasjoner[rediger]

Siden opprettelsen av forsvaret i 1945 så har Orriske soldater deltatt i operasjoner over hele den vie verden

Operasjon GTFO (2007)[rediger]

I 2007 hadde Orre endeligt fått nokk av Nærbø sine sprell og bestemte seg for å invadere Nærland som på den tiden var under Nærbøisk kontroll. Orre samlet sine styrker på salte og kom med eit overraskelsesangrep gjennom Høyland. Nærbø blei tvungen til å trekke seg tilbake med store tap.


oppreasjon GFY (2009)[rediger]

etter slaget ved nærland har nærbø rustet seg opp til ein endelig kamp mot orre. orre har kontroll over store deler av jæren. nærbø har sluttet seg til varhaug, AKA Varhao, for å ta knekken på orre. Nærbøiske barne soldater snek seg inn gjennom salteskogen for å ta over bingen, orres viktigste kommunikasjonssted. derfra blir alle verdensdeler kontaktet. da de nærbøiske barnesoldatene kom ut av skogen og inn i opent terreng ble de fanget i et bakholdsangrep av orrske barnesoldater, orre stilte opp med uttaligge barnesoldater og hadde ombringet nærbø. nærbø hadde kinaputter som de prøvde å skremme bort de orrske topptrente soldatene med. samtidig kom varhaugske soldater fra vik, dei ble konfrontert med luftangrep og alle varhaugske soldater omkom og de fleste døde av ein atombobe sluppet fra eit orrsk fly som lettet fra scheie. samtidig sammen med skyggenes liga ledet av skyggenesliga som orre hadde kontaktet, de snek seg inn og tok over nærbø og varhaug, orres mektigste fiender.

soldatene fra varhaug og nærbø som ikke døde av radioaktiviet rottet seg sammen på eit lite bevoktet orrsk område i utkanten av orrsk kontroll, Undheim. Undheim har ikke ein hær eller annert militært utstyr.

Invasjonen av Jæren (2002)[rediger]

I 2002 besluttet NATO at de måtte slutte seg til den mektige allirete FKRA etter at en gruppe jærbuer kapret flere cruiseskip utenfor jærkysten har dei fått hele england mot seg. Felleskjøøpet og dens bønder som trengs for å overta England. NATO salet opp med både den ene og den andre stormakten og greide og smale over 20 millioner soldater Det var Orre som ledet Felleskjøpet til seier, og det var takket være deres talløse barnesoldater at FKRA(Felleskjøpet) kom seirende ut av konflikten med NATO.


Orres Allierte 143 f.kr til idag[rediger]

NATO er fortsatt bittre fiender mot Orre. Men dei Orrske soldatene har fått ein ny mektig alliert Felleskjøpet. Til samen har dei 420 trillioner soldater og barnesoldater. i fødestua forsvinner det barn som blir satt over til soldat leir etter 5 årsalderen er dei fullt utlærte seriemordere og andre høyt rangerte millitærledere. det ryktes at Adolf Hilter kom fra Orre. noen utvalgte soldater blir tatt opp til league of shadows og trent av selveste Ra's al Ghul, han mener at deres beste soldater er fra mektige Orre.

Fremtid[rediger]

Fremtiden til Orre ser ikke lys ut. Kriminalitet, prositusjon og rusmisbruk har økt kraftig i de siste 20 årene. Oljen til innbyggerene som de får fra Stavanger har sluttet å komme, fordi USA har tatt all strømmen slik at oljepumpene i Nordsjøen ikke er i drfit. En AIDS epedmi rammet nyligg Orre og det spekuleres om ikke Yngres også er involvert. Under ett G8 møte ble det offisielt godtatt å regne Orre's fremtid for dyster, til tross fra store protester fra fra Orre Yngres.

Folketallet står også i fare for å synke raskt, da det de siste årene har oppstått er stort underskudd av reinrasa hunkjønn (orrhøner). Dette har også gitt seg utslag i større aggressivitet blant orrhanene, som ofte samles på byens spillplass (asfaltstribå) for å drive orreleik. Forskning har vist at orrhanene med størst bil og flest kubikk får bedekket flest orrhøner, noe som forklarer den høye forekomster av amerikanske bilmerker med høyt eksosutslipp.

Løsningen på problemene[rediger]

Det er ingen løsning per dato. Det kan nevnes at NATO har mange ganger vurdert å bombe orre med atombomber, men har latt være etter at Macgyver forsynte orre med teigninger og midler til å bygge ett ubegrenset antall atombomber av potetmos og litt gaffateip.