Oslo T-bane

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Nedgang til stasjonen på Fjernbanetorget i Oslo på en vanlig dag.

T-banen i Oslo er en dyr kasse som kommer trillende inn til stasjoner under bakken i Oslo. Den kommer alltid for seint, har elendig dårlig plass og har samme eier som, huff, Oslotrikken.

T-banestasjonene har utslitte, nedtagga seter, gamle rutetabeller, tiggere slengt rundt om som daude pestofre og ei luft som kunne få kloakkarbeidere (ja, de som står og spar i dritten) til å føle seg kvalme. Det er derfor svært få fordeler ved å komme for tidlig, men enda færre ved å komme for seint. Du vil lett besvime når du går tom for luft, men helsearbeidere med munnbind og surstoffstanker toger konstant inn for å holde liv i de reisende. Av ganske uforklarlige grunner er det grei luft i sjølve vogna...

T-banevognene i Oslo ble erstattet i 2008 med et par moderne vogner fra bilmerket Saab. Vognene tillot togene å kjøre i over 500 km/t. Dette har gjort at t-banen aldri er forsinket. Det som tidligere ble kalt Oslo sporveier, har endret navn til Ruter. Som en konsekvens av Oslo sporveiers endring av navn, kom et nytt billettsystem som heter Flexus. Flexus er et plastikkort med tilhørende feil. Det skal aldri fungere optimalt, og det tillater også en bussjåfør å nekte deg tilgang på bussen da han kan hevde at kortet ikke tilhører deg selv eller at du ikke står på gjestelista.

På tebanen serveres det gratis te, mens man må betale dyrt for kaffe.

T-banen var før Oslos første kloakk. Derfor lukter det vondt der.

Dumme Linjer[rediger]

  • 1: Frognerseteren–Ellingsrudåsen (men ikke tilbake)
  • 2: Østerås–Ellingsrudåsen (kjører av og til feil slik at du havner utfor Holmenkollen)
  • 3: Sognsvann–Mortensrud
  • 4: Lambærtseter–Ringen (På Lambertseterbanen danser ingen mennesker samba, de har alle fått fnatt.)
  • 5: Storo–Vestli
  • 6: Jar–Ringen
  • 7: Himmelen-Helvete (ender i lavaen i helvete så alle passasjerer dør)

Ringen er Oslos nyeste bydel, oppkalt etter en japansk skrekkfilm. På folkemunne er linjene 4 og 6 kjent som dødens bananer da uhyggelig mange bananskrellende svensker er blitt drept på brutalt vis langs linjen. På Storo finner man overraskende mange evighetsstudenter surrende rundt uten mål og mening.

Det sies at enkelte deler av T-banenettet er hjemsøkt. Noen ganger ruller det inn spøkelsestog på stasjonene, men de er forkledd som "ikke i trafikk"-tog. De kan lett kjennes igjen fordi det lukter skjit av dem hvis de går i større fart en 999999999999999999 km/t. Spøkelsestogene kan ikke kjøre ut av tunneler, så når Disney nektet å bygge flere tunneler, satte de inn aper til å arbeide i smug, men arbeidet går så jævla tregt at de bare får lagt 1 murstein hvert syvende år.

Oslo t-bane er også ansvarlig for Nesoddfergen, som trafikkeres med brønnbåt.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Steamroller.JPG Stop hand transparent.gif DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand transparent.gif
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!