PMS

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


PMS stend for Premature Monster Syndrome. PMS er ein tilstand som kjem opp i hode til alle kvinner omlag en gong i månadenene. Den kan forhindras av Parkerings-piller.

Når kvinner får PMS er det på tide å skygge bananen. Du kan lett skildre PMS-befengte kvinnerne på skummet i munnvikenene, og øyrene som står rett ut og dirrer. Pass også på den røde fargen i augene. Er du så uheldig å ikkje oppdage dette i tide, vil du verta offer for kraftig psykisk og fysisk tortur. Torturen kan variere fra slag, til hyling om at du ikkje ser nok på henne, at du ser for mykje på fotball og porno, at du er utro (sjøl om det bare var den eine gongen med din mors grandtantes tante) og at du ikkje elsker hun lenger (Noko sombforsåvidt er sant etter all den torturen).

Jentelus[rediger]

9 av 10 forskere er i dag enige om at PMS skyldes jentelus. Denne parasitten overføres fra mor til datter under fødselen, der jentelusa bruker ca 10-12 år på å bli fullvoksen. Bæreren av jentelusa vil rundt en gang i måndten føle seg mer irritabel, agressiv og utålmodig (PMS) under parringstiden til jentelusa. Det finnes ingen kur for jentelus.

Hva kan du gjøre[rediger]

Ser du faresignala i tide har du to ting å velje mellom.

1. Spring det du er kar for. Sei til kona/dama at du skal på fisketur med gutta i 1 veke. Og for all del ikkje si kor dykkar skal, eller kem du joiner på tur.

2. Kjøp blomster/konfekt/smykke/jalla eller ta henne med på noko som hun har lyst til. Dette vil ikke stanse PMS, men hun vil mest sannsynleg ta ut raseriet på naboen sin velstussede tujahekk frå Nille.

3. Gaffateip kan også brukast. Men ikkje for store mengder. Ved bruk av for store mengder gaffateip, vil MacGyver komme, og arrestere deg for overbruk av gaffa. Men tilbake til temaet.

4. Du kan også kjøpe mikkemus-drops, eller la henne lukte på det hvite pulveret du fant på den tvilsome butikken på hjørnet. Da kabber hun, og våkner opp av synet av rosa elefanter som danser på suppetallerkenen med sjøgress og noko anna jalla som er blitt fylt oppi. Ikke bruk for store mengder. Da kommer politiet og arresterer deg.

5. MEDFØLELSE! Går ikkje det andre, bruker man medfølelse. Fønker (nesten) alltid!! Så det så. (Betegnelse på medfølelse; Når man faker at man forstår hvordan.. eh.. Datt av... Jo! Man forstår kordan den heldige har det. Som f. eks. om noen har fått tredjegradsforbrenning av solen (se solbrent) så skal du gå bort til dei å sei: Eg veit kordan du har det, og gi dei eit skikkelig klapp på ryggen.)

6. Vist alt annet svikter, ringer du selvsagt SFMUFKMPMS (Støttetelefon For Menn Utsatt For Kvinner Med PMS). bare 49.99 pr minutt. Skal eigentleg stå med liten skrift, men bæsj i det.

Vist ikkje DET hjelper, ringer du selvsagt amnesty avd. PMS.

Håper dette var ikke til hjelp for alle dykk som er utsatt for PMS. Og husk, vi er her for deg!