Pai

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Pai er en farlig gjenstand som får folk til å ese til de ikke passer i noen klær lengre, paien ble oppfunnet av Chuck Norris som forøvrig er en farlig mann, partneren til Chuck Norris er MacGyver, som er en seriemorder som kan gjøre om litt teip, [[Bilde:]]kinakål og bringebærsyltetøy til et massivt atomvåpen. Hensikten med pai var verdensherredømme, men Eddie Murphy hindret dem ved å spise alle paiene og bake masse pizza!

Pai er nå kjent som et ulovlig materiale over hele sør-india og Rogaland.

Hvis du aksolut vil vite det så lages ikke pai bare av ingredienser. Pai er laget av 3% ingredienser.,4% hat og 93% kjærlighet. Det er derfor Eddie Murphy er så munter heletiden, mens han samtidig kan være litt sint.

Når man skal bake en pai selv er det lurt å bruke en hel del med værne-utstyr. siden paien stråler av kjærlight, er det lurt å prøve å beskytte seg mest mulig så man ikke får kyssesyken. Man kan velge forskjellige typer smaker inne i paien sånn som blåbær, eple, jordbær, Mac Donalds, Hilary Clinton, hasj og lilla. Når paien er ferdig og har stått i ovnen i 568 pai-år (1 time) på pappas grill er den nesten ferdig. Det eneste du trenger da er å lage fine mønstre på paien, sånn som øyne og munn, da vil den ligne på Michael Jackson uten nese. Etter du har tatt den av pappas grill må du skynde deg å ta den i vinduskarmen, hvis ikke så blir Knoll og Tott leie og går før de har fått smake på den deilige paien din. Men du må være på vakt fordi Ronald MacDonald kan komme når som hels å kaste paien i fjeset til Jason Biggs (American Pie) som egentlig ville ha den på penisen sin.

Eksterne lenker[rediger]

Weebl and Bob, paielskere

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!