Palestinaskjerf

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Fredelig palestiner med en naziflaggetterligning bak.

Palestinaskjerf er en kreasjon Dolce&Gabbana skapte i 2005, og som nå bli etterlignet av ALLE. (Dvs. H&M, Cubus, Kappahl, Utenlandske butikker osv)

Selv om det heter skjerf, så brukes det ofte som bleier til mindre barn. Da helles det litt salmiakk i den, for en luktdempende effek. I Kina er det mest brukt som BH, annenhver kineser bruker det hver dag (grunnen er at det ikke trenges å vaskes)

I Europa brukes det ofte de med mønster som hodeskaller, hjerter, stjerner, bananer, epler, o.l. Den originale har en kombinasjon av alle disse. (Det ligger nedgravd i en pappeske med kakkerlakker, for å bevare det best mulig.)

Hvis man betaler litt ekstra for skjerfet så får man en innebygd mp3-spiller, disse er veldi praktiske i timer, og ellers når du ikke vil avsløre at du hører på emo-musikk (da isoleres lyden, så bare du hører den). Og hvis man betaler enda mer kan man faktisk få klimaanlegg,noe som kan være kjekt hvis det går litt hett for seg (se bilde)

Hvis du ønsker et mer gangsta utsende på skjerfet finnes det diverse ekstrautstyr, bla: Flammekaster og maskingevær som du fester på skjerfet. Dette gir mye street cred blandt dine gangsta homia.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.