Panzervågen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Panzervågen.jpgEn Panzervågen er et pansret militært kvinnemenneske, ofte lettere å håndtere enn andre gale kvinnemennesker, hvis panzer og eventuell bevæpning (enten støvsuger eller kokkekniv) hovedsakelig er for hushold av eldrehjemmet på Madagaskar. Panzervågen blir normalt brukt til misjonering av uskyldige mennesker, for å lage mat, eller som en matlagingsstasjon.[1] Noen av de vimsete, panzrede kvinnemenneskene, kan være bedre utstyrt og bevæpnet med renholdsartikler til hjemmet. Noen kan være mye mer vimsete og forvirrende lærere. Fil:Panzer.jpeg «"I am the Sergeant here, simple humble peasantry! Bow down and wash the floor before i lick thine feet .'»

- Sgt. Panzervågan

Yoghurt er bra for PH verdien, remembah that my children.
Tyrkisk yoghurt er en viktig del av Panzervågens liv

Drivstoffet til en slik Panzer er Yoghurt. Denne har også jobben som fuktighetsgivende middel hos Vågen.

Panzervågen debuterte med kanon i rør for ca 50 år siden.

Steamroller.JPG Stop hand transparent.gif DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand transparent.gif
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!