Papegøye

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Papegøye
En papegøye speider etter kjøtt.
En papegøye speider etter kjøtt.
Vitenskapelig(e)
navn:
Papapagoyoyelius Squwak Sqwuak
Norsk(e) navn: Papegøye
Hører til: Fugler
Antall arter: 333
Habitat: Skog og skuldre
Utbredelse: Man vet aldri, plutselig er de der
Delgrupper:
  • Sjørøverpapegøyer
  • Dvergpapegøyer


Sjørøverpapegøyen[rediger]

Denne arten er et livsfarlig dyr som befinner seg like ved Nordpolen. Papegøyen spiser kjøtt, helst bjørnekjøtt men oksekjøtt går også bra. De veier omtrent: 200 kg, men er utrolig fargerike av alle slags farger. De kan fly opp til 2 000 000 m/s. Papegøyen er Argentina sin nasjonalfugl. Amerikanerne brukte disse farlige drapsmaskinene til sekkepiper i gamle dager rundt 1300-tallet. Denne arten lever i dag men er enda farligere enn den var før. Pass deg for papegøyer. Dem ser kanskje ufarlige ut, men du vet aldri hva som er i dem! De fleste papegøyer stammer fra underjordiske demoner, men mange av dem kommer også fra Amerika. Denne arten fikk sitt navn fra da de røvet skuter som seilte opp mot basen deres, Nordpolen. Disse papegøyene er kjempe farlige de biter av hodet ditt med en gang Advarsel aldrid vær i Nærheten av en papegøye

Dvergpapegøyer[rediger]

Det finnes ikke bare storepapegøyer, men også små! Disse lever ikke bare på nordpolen, men over hele verdenen. Inkl. Norge. De har allerede begynt å bli et internasjonalt problem, siden de da er minst like så farlige som den nordlige papegøye arten. Men et enda større problem er at dumme, uvitende folk tar dem meg seg inn i stuen sin! Disse morderiske, små fuglene får lov til å fly ute i de trygge hjemmene. Dvergpapegøyene er svert svert utspekulerte. De er så utspekulerte at eierene dems tror de bare gjør dette for at de er dumme og ikke vet hva de skal gjøre. Men jeg vil gjerne gi deg tegnene, så du vet når din Dvergpapegøye vil drepe deg.

1. De bæsjer overalt. På skulderen, på hånden, på hodet ditt. Det du ikke vet er at denne bæsjen er giftig. Den trenger seg inn i huden din og lar deg dø en lang, pinefull død.

2. De river ned alt. Fra penner til glass. Det de vil er at du skal tråkke på dette, snuble og dø.

3. Prøver å stjele maten din. Sjokolade, kaffe, banan osv.. De vil rett og slett at du skal sulte til døde!

4. Biting. Hardere og hardere.. Disse små djevelene kan bite til blods. Helt sant!! De vil at du skal blø og blø og blø, til det ikke er noe mer igjen... Og du dør. De biter veldig hart og det kan man dø av kjempe gifti dødelig.!


Dette er noen av de 100 tegnene. Men selvfølgelig har jo ikke jeg tid til å skrive alt dette! Men husk ; dette er bare forspillet til den virkelige akten. Når du sovner foran tven, og den morderiske skapningen er ute for en kvelds tur.. Så dreper den deg og spiser opp kjøttet. Hvordan den dreper, vet faktisk ingen. For de spiser opp både tarmer og bein. Ingenting blir igjen..

Fargerike drapsmaskinger.