Papirfly

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Vis omsorg å skrem ikke de lokale fugleartene med papirflyet ditt.

Papir-fly er en av de mest avanserte teknologiene i Bakienes historie. Det første papirflyet ble lagd av Hertugen av Wellington i 1676 og ble brukt til frakting av papir til Sveits fra Nord-Norge.

Gleden er stor når et Papir fly kommer fram.

Hvordan får de det til ?[rediger]

Du tar ett viktig papir , eller bare et vanlig manuskript , kjærlighets dikt,inkasso o.s.v. Å går berserk med litt Origami til det blir et fly,også sender du det av gårde på en oppadførende vind å når det lander leser neste person som finner det hvor det skal som står på bak på proppelen snur seg i den retningen og sender det vider . Dette gjentar dere til flyet kommer fram til sitt bestemmelse sted. En enkel, miljøvennlig, oppfinnelse som bare beviser nok en gang at verden var mer miljøbevist før.

Alle husker vel denne fra barneskolen.

Dagens piloter.[rediger]

Verdi-transport Papir-fly.

Å lage et papir-fly tar omtrent 20 sekunder, derfor er det ikke mange som gidder å lage det. Det fins over 1000 papirflyplasser i Norge, også kalt skoler. Det er der de fleste blir lagd og testet ut. De fleste får bare se én dag, siden det finnes vakter som patruljerer på flybanen, også kalt klasserom. Disse vaktene prøver å lære test-pilotene om matte, norsk og slike ting. Derfor blir de veldig sinte hvis du testflyr dem i timene deres. Kirkegården for papirfly blir kalt bosset, eller søpla hos testflygerne.

Utviklingen går fortere og fortere.

Papirfyene er ofte utstyrt med et tynt lag med Absolutt_ingenting på innsiden. Absolutt_ingenting er lagt der for å hjelpe flyet fly.Siden som vi alle vet er det ingenting som er letere en Absolutt_ingenting.God tur og husk å betal papir skatten.


Kjente papirflygere[rediger]

MacGyver

Verdensrommet er erobret 2017 går turen til mars.Her fra ett papir-fly mottak romstasjon

Chuck Norris

Buddah

Åge Hareide

  • Teleubbies

Kjente papirfly.[rediger]

  • SR-71.
  • Teletubbies airlines 224

Kjente papirfly produsenter.[rediger]

  • A4.
  • A2'
  • Å3468