Paradis

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Typisk hybel for pappaguttene på Paradis.

«Kaksene i Bergen har laget et bedre paradis enn det jeg klarte»

- Gud om Paradis

Paradis er det stedet i Bergen hvor fanasossene og de største kaksene holder til. På Paradis finner vi blant annet finanskjendisen Trond Mohn. I dette strøkne stedet i Bergen er det bare en kebabresturant (bellanapoli) og den får alle barna i området streng beskjed om å holde seg unna. Dessverre rår det en stor misunnelse blant byens allmue. Det diskuteres i disse dager om det skal bygges en stor mur rundt hele Paradis slik at alle rånerne fra Nesttun, Åsane, Fyllingsdalen, Gyldenpris og mange andre av slum stedene i Bergen kan hold seg unna. Dette forslaget jobber vår kjære venn Herman Friele med. Hvis dere er så heldig å få komme inn i Paradiset etter at murene er satt opp er det et sted dere må besøke, selvfølgelig Paradis kolonial (PK). PK er en matbutikk der du blant annet får kjøpt herlige viner fra de beste vingårdene i hele verden. På PK selger de selvfølgelig bare råvarer som hummer, andelever, russiskkaviar, franske oster, sigarer rullet på jumfrulår osv.

Kriminalitet[rediger]

Desverre hadde vi en uheldig hendelse på Paradis for noen år tilbake. Da var det en gutt på 12 år som bannet til sin far (han sa: "Du er teit"). Dette er den største forbrytelsen som har blitt utført på Pardis de siste 200 årene. Enkelte hevder dette er løgn, basert på flåsete utsagn. Økonomisk kriminalitet (bedre kjent som "kreativ bokføring") ansess kun som kriminelt om du skjuler sporene, nettop kriminelt dårlig. Dette problemet har liten utbredrelse. Politiets bøteregistre gir også et feilaktig inntrykk av kriminalstatistikken. Fartsbøter kaller vi å bidra til felleskapet, som strengt talt ikke er kriminelt. Dessverre. Utenom denne hendelsen kan vi vel si at Paradis er det kegete stedet å bo i i hele Norge. Dette kan forklares med at stedet tross alt heter Paradis, og er oppkalt etter det stedet man kommer til etter døden.

Skolene[rediger]

Det er i hovedsak 3 skoler som "tilhører" Paradis:

På Paradis Skole blir alle barna lært opp til å bli ekte sosser! Når barna har blitt ferdig opplært begynner de på Hop Ungdomsskole, her utvider de sitt fjortisnettverk. Desverre er det enkelte "gangstere" fra blant annet Nesttun og "Åsen" (Helldalåsen) som har invadert skolen. Det jobbes med et forslag å få flyttet disse til en egen skole. Når gangsterne har blitt konvertert til sosser begynner de på Fana Gymnas. Her lærer de seg å drikke cognac før de begynner å bygge russebusser til 15 millioner. Akkurat slik det skal være.

Ungdommen[rediger]

Vi kunne i russetiden 2008 glede hele Norge med at en russebuss fra nettopp PARADIS satset stort. I 2008 rullet bussen Mario under temaet Super Mario. Bussen inneholdet 20 sosser med vind i håret, rosa bånd, rusbrus og mocca snus som selvfølgelig tok begrepet russetid til et helt nytt nivå. Russetiden anno 09 er det derimot Paradis' jenter som vil regjere. Og vi snakker selvfølgelig om Final Countdown. Det er lenge spekulert på om de 25 jentene er utsatt for et uidentifiserbart virus som trolig har befunnet seg i glavaen i bussen. Virkningen av dette viruset har gitt jentene spontane adrenalin-kick(helst kl 6 en lørdags natt da andre for lengst har sovnet på nach), evnen til å innta uhørte mengder alkohol og en skrikene pen-bergensstemme som skjærer seg inn i trommegangene som en evigvarende tortureringsseremoni. Siden jentene ses på som HORER i deres nærområde, har de yngre fana jentene begynt å ta etter og spredningen har utviklet seg som ild i tørt gress. Herman Friele, elskeren til PK-mama, har uttalt i et intervju at han ser på FC-jentenes virus som en fin måte å sette Paradis på kartet på og vil være en god støtte for hans søknad om at Paradis blir en egen verdensdel.Jentene har location på et bordell, like bak Tennis Paradis...

På tross av perleøredobbene, tæænen, uggsene, mercene og boblene har disse fine Fana fruer bein i nesen. De kommer til å levere stort i mai 2009 så hold dere fast, hele Norge venter i spenning på hva denne bussen vil utrette.

Hvor mange spontan aborter klarer final Countdown på 25 dager?

Årene har gått og det kan virkelig bekreftes at Final Countdown jentene leverte stort! Da de slapp konsept og kom ut med konseptet "Tokyo" var stemmningen vill i bergens gater!

Men nå er det nye rykter ute å går på Paradis. Ordet på gaten sier at det er en gjeng lokale gutter som vil kjøre løpet i russetiden 2012. LOCALS ONLY som de selv liker å kalle seg, støtter Herman Frieles forslag om å gjøre Paradis til en egen verdensdel. Guttene har selv kontaktet Friele og foreslått "LOCALS ONLY" som slagord, han skal visst nok ha elsket ideen.

Hele Paradiset gleder seg til de lokale kjører stemmningen til topps i Mai måned, spørsmålet er om resten av bergen vil tåle trøkket...

Situasjonen er blitt betraktelig bedre etter at "LOCALS ONLY"-gutta, alle som en, omkom i en bussbrann i russetiden. Det sies at et medlem unnslapp, men pr dags dato vet ingen hvem dette er, og folk håper dette bare er bunnløse rykter. I senere tid har det vært et voksende problem med at dårligere stilt ungdom fra slumområder som Kringlebotn og Nattland har infisert områder for habilie borgere med sin tilstedeværelse og fattigdom. Fysak er et sted som virkelig har fått kjenne konsekvensene av fattige ungdommer, man antar nemlig at det var her NAV oppstod. Det er dokumentert at samtidig som NAV oppstod så man de første tegn til en tidligere lite kjent stamme kalt Trygdesnyltere. Degenerasjonering har ført til at stammen har utbredt seg mer og mer, og NorgesJaktOgFiskeForbund erklærte den 23.april stammen for skadedyr. Det er derfor fritt fram for å jakte ned skadedyrene, uten å ta hensyn til kvote og helligdager. Privat hyrede forskere fra MIT arbeider intenst med en vaksine mot en lavere inntekt enn 2.5 millioner i året som skal sikre Paradis fra slikt utyske, og en godkjenning fra Erna Solberg avventes for å starte byggingen av muren rundt verdensdelen.