Parkeringsplass

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk


Parkeringsplassen er noe av de bedre idèene til MacGyver. Et sted man kjører bilen for å parkerer. Du betaler selvsakt en formue til staten for å parkere, som igjen staten lager nye parkeringsplasser av. Denne onde sirkelen ble planlagt i 1397 av Ari Behn etter han ga ut boken; "Jeg runker i fosterstilling i rampelyset".

Parkeringshusets Historie[rediger]

Parkeringsplassen fikk tak over hodet først på slutten av 30-tallet. Kjendisen Adolf W. Hitler var ikke noe særlig stor fan av koruksjon (rust) og opprettet dermed et parkeringshus som gikk under navnet ("bilens vandreheim"), eller i millitær sammenheng: "AAOP" (äutomöbilenz änti ötenside platz). Bakgrunnen til den revolusjonerende ideen var at Hitler personlig hadde et stort behov for en plass til å parkere sin "Opel Manta GSi, 1984-modell" samtidig som han ville forhindre koruksjon.

"Parkeringshuset" ble også en stor gullgruve (på lik linje med gull). Ideen spredde seg i et overaskende tempo, og Adolf hadde ikke engang patent på produktet (dette var bla. en av grunnene til at Adolf begikk selvmord). Pr. i dag er parkeringshuset en populær begivenhet, mange mennesker og dyr foretrekker å kjøre til Tyskland om sommeren med sine biler for å oppleve Disneyland's hoved attraksjon, nemlig "bilens vandreheim". Parkeringshuset i Disneyland er et 1234-etasjes kompleks, et ingenør mesterverk laget for hånd av Rommel personlig. Rommels tap mot Afrikanske huleboere og sandnegere gjorde Adolf sinna, derfor gav han Rommel valget mellom å realisere sin våte parkerings drøm, eller ta sitt eget liv.

Parkeringstragedien[rediger]

På 80-tallet, under rivningen av "Berliner-Muren" Reiv det norske annleggs firmaet "Risa" ved en feiltakelse hele Disneyland og parkeringshuset. Dette var en tragedie som ble hørt via telegram verden over. Ulykken går også under kallenavnet "The 11th October accident" som også er titelen på en innspilt kasett (selges på bensinstasjoner over hele landet). Risa ble stilt for retten pga. av sitt bruk av atomvåpen mot muren, men de nektet påstanden og saksøkte Disneyland for å ha opphålt seg farlig nær annleggsområdet.