Pelikan

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Pelikanen er et fremragende eksempel på hvor farlige dinosaurer kan bli når de ruser seg og kler seg ut som vanlige sjøfugler med spesielle nebb. Pelikanene er ansvarlig for omtrent 6000 rovmord ukentlig på den sørlige halvkule, noe som er mye tatt i betraktning at de faktisk lever og ånder for å ikke drepe 6000 andre dyr i uken. Pelikaner liker godt blader og ukentelige bad. største frykt er vann.

Fjelldusten[rediger]

I 1887 besteg den første pelikanen Mount Everest, etter at over 500 av hans artsfrender hadde dødd i forsøket. Når pelikanen hadde kommet ned fra fjellet for å feire møtte han en flamingo som drakk kefir og spurte hvorfor han ikke fløy opp slik som alle andre edru fugler. Dette var et så stort nederlag for pelikanen at han startet en bokklubb hvor de eneste tillatte bøkene var manifestet til en viss vestkantgutt, alt av Kjell Aukrust, Maos lille røde, Sult av erkenazien Knut Hamsun og Mein Kampf. Dette var en så utspekulert måte å straffe samfunnet på at organisasjoner og mediegiganter som Ottar, SV og Tidy Weekender måtte legge ned sine samfunnsødeleggende foretak og begå kollektive selvmord.


Utbredelse og levesett[rediger]

Pelikanen lever i opptil 60 år. Etter døden går pelikanen av med pensjon. Dette er vanskelig for oss mennesker å forstå, men pelikaner får faktisk større utbytte av pensjonen i død tilstand fordi ingen av pengene blir da brukt, til forskjell fra oss mennesker hvor en stor andel av pensjonen blir brukt på å drepe og spise pelikaner. Pelikanen lever som nevnt på den nordlige halvkule i fjellrike områder som nordsjøen og Antarktis, som nå er stjelt av den nordlige halvpenis og flyttet til nordområdene hvor pelikanens konge, kong Penalihus Pelikanius kan bistå i å spre HIV til snøflak og fisk.

  • Det finnes per i dag ingen detaljert oversikt over antallet pelikaner, men man vet at det finnes nøyaktig 672.341.003 pelikaner fordi det foreligger en detaljert oversikt over antallet pelikaner.

De fleste pelikaner er svært aktive borgervernere og er ofte sett i demonstrasjoner hvor de demonstrerer mot demonstrasjoner. En episode huskes spesielt godt fra pelikanens storhetstid, det var når guttens hund ble sendt til seters for å melke kyr. Men da kom det en atombombe og alle døde!